Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι σε σχέση αλλά όχι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι σε σχέση αλλά όχι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

    Τι λέει το ρεπορτάζ για τη σχέση του τραγουδιστή με πανέμορφο 20χρονο μοντέλο

    Ποια Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Η καρδιά του φαίνεται πως είναι δοσμένη αλλού. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τις αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Όπως είναι γνωστό τους τελευταίους μήνες οι… κακές γλώσσες έλεγαν πως το γνωστό μοντέλο και ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι ζευγάρι. Κανένας όμως ποτέ δεν μίλησε για το τι και αν έτρεχε κάτι μεταξύ τους. Τώρα όμως και σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η καρδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού χτυπά δυνατά για 20χρονο μοντέλο.

    «Είναι μία νέα, όμορφη, ξανθιά, πρασινομάτα, γύρω στα 20 και φήμες λένε ότι αυτό το ειδύλλιο έχει πάρει σάρκα και οστά από τα Χριστούγεννα. Η κοπέλα δεν είναι πολύ γνωστή, είναι και εκείνη μοντέλο και το όνομά της αρχίζει από Α. Τους έχουν δει πολλές φορές στα νότια προάστια να τρώνε και να πίνουν τα ποτάκια τους και στο Κολωνάκι. Ξεχάστε ό,τι ξέρατε, αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού και λέγεται ότι είναι και πάρα πολύ αγαπημένοι.
    Είναι μια κούκλα και πολύ φρέσκο πρόσωπο», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

    Το ρεπορτάζ είχε και συνέχεια από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ο τραγουδιστής όντως είναι σε σχέση με όμορφο μοντέλο που το λένε Αλεξάνδρα και όπως λένε όσοι τους γνωρίζουν του έχει κλέψει την καρδιά.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ