Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    «Παγώνουν» όλα τα spin-offs του «Star Wars»!

    «Παγώνουν» όλα τα spin-offs του «Star Wars»!

    «Παγώνουν» όλα τα spin-offs του «Star Wars»!

    Είδατε τι έγινε τώρα που δεν πήγατε να δείτε το «Solo: A Star Wars Story» στους κινηματογράφους; Η Disney και η Lucasfilm αποφάσισαν να «παγώσουν» όλα τα μελλοντικά spin-offs του «Star Wars» και να επικεντρωθούν στην ολοκλήρωση της τρέχουσας σειράς ταινιών με το «Επεισόδιο ΙΧ» και την προετοιμασία της επόμενης τριλογίας.

    Το «Solo» αναμένεται να βάλει μέσα την Disney κατά τουλάχιστον 50 εκατ. δολάρια. Για τον κολοσσό της ψυχαγωγίας το ποσό είναι μια σταγόνα στον ωκεανό, αλλά προφανώς έκανε κάποιους ανθρώπους εκεί στο Χόλιγουντ να αναρωτηθούν μήπως είναι υπερβολικό να κυκλοφορεί κάθε χρόνο και μία νέα ταινία «Star Wars». Γιατί αυτό ακριβώς συμβαίνει από το 2015 και μετά, με το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», το «Rogue One», το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» και το «Solo».

    Οι πρώτες ταινίες που θα την πληρώσουν είναι τα spin-offs με ήρωες τον Μπόμπα Φετ (που ανακοινώθηκε επίσημα) και τον Όμπι Ουαν Κενόμπι (που έχει επιβεβαιωθεί ανεπίσημα). Την πρώτη ταινία θα την έγραφε και θα τη σκηνοθετούσε ο Τζέιμς Μάνγκολντ του «Λόγκαν», ενώ για τη δεύτερη ακουγόταν ότι ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ θα επέστρεφε στο ρόλο, σε σκηνοθεσία του Στίβεν Ντάλντρι.

    Ωστόσο προχωράνε κανονικά δύο (!) τριλογίες, μία από τον σκηνοθέτη των «Τελευταίων Jedi» Ράιαν Τζόνσον και μία από τους δημιουργούς του τηλεοπτικού «Game of Thrones», Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ