Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Σακίρα: Αυτό είναι το παρατσούκλι που είχε βγάλει στην Κλάρα Κία – Θα σας αφήσει άφωνους

    Η ένταση κλιμακώνεται διαρκώς στον άσχημο χωρισμό της Σακίρα από τον Ζεράρ Πικέ.

    Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε η νέα σύντροφος του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα, Κλάρα Κία, η οποία, όπως τώρα γίνεται γνωστό, ήταν τόσο αδιάφορη στα μάτια της Σακίρα που της είχε βγάλει κι ένα πολύ προσβλητικό παρατσούκλι.

    Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Roberto Antolín, η Κολομβιανή σουπερστάρ είχε ένα υποτιμητικό χαρακτηρισμό για την Κλάρα Κία, τη νυν σύντροφο του Πικέ, με τον οποίο χώρισαν το καλοκαίρι έπειτα από 12 χρόνια σχέσης.

    «Η Σακίρα έβλεπε την Κλάρα Κία ως ασκούμενη» στην εταιρεία Kosmos του Πικέ και, σύμφωνα με τον Antolín, η τραγουδίστρια εξεπλάγη όταν έμαθε την απιστία του συντρόφου της μαζί της. «Ήταν μία απόλυτη έκπληξη» είπε ο δημοσιογράφος.

    «Γι’ αυτό την πλήγωσε τόσο πολύ, επειδή την ήξερε ήδη και την αποκαλούσε νεκρή μύγα» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος. Και πρόσθεσε: «Η Κλάρα Κία ήταν ένα πρόσωπο που περνούσε απαρατήρητο. Η Σακίρα ποτέ δεν είδε κίνδυνο σ’ αυτήν, γιατί δεν είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, είναι ένα μάλλον φυσιολογικό κορίτσι».

    Σύμφωνα με τον Roberto Antolín, ήταν η Κλάρα αυτή που πίεσε τον Πικέ για να δημοσιοποιήσει την είδηση ότι η σχέση του με τη Σακίρα είχε τελειώσει: «Όταν ξεκίνησε η σχέση με την Κία, εκείνη φαίνεται πως του είπε: “Δεν πρόκειται να γίνω άλλη μια, ούτε άλλη σχέση ή ούτε άλλη μια απιστία. Αν θέλεις να είσαι μαζί μου, βγες και πες ότι δεν είσαι πια με τη Σακίρα”».

    πηγή: instyle.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ