Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ η γυναίκα που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με σοβαρά τραύματα στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα, νοσηλεύεται η 30χρονη που δέχθηκε 14 χτυπήματα με μαχαίρι από τον σύντροφό της, στη διάρκεια μεταξύ τους καυγά.

    Το θύμα που είχε χάσει πολύ αίμα, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή, αλλά σταθερή.

    Τραυματισμένος, αλλά ελαφρύτερα, νοσηλεύεται φρουρούμενος και ο 36χρονος δράστης και παρολίγον αυτόχειρας, καθώς αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Το ζευγάρι συζούσε στην περιοχή Κορώνι Μαγαρά, στην οδό Εργάνους.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα για προσωπικούς λόγους, στο μπαλκόνι του σπιτιού, με τον άνδρα να επιτίθεται με μαχαίρι στη σύντροφό του, η οποία κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στην αυλή γειτονικού σπιτιού. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και η πυροσβεστική, καθώς ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι και αυτομαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα.

    Στην περιοχή έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τους δύο τραυματίες.

    Τα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στο σημείο, δε χρειάστηκε τελικά να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε σβηστεί από τους γονείς του δράστη, οι οποίοι διαμένουν σε διαμέρισμα στον πάνω όροφο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ