Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ-Κλεμμένο αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο

    Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία ύστερα από τον εντοπισμό οχήματος με βαρύ οπλισμό στο Νέο Κόσμο. Όλα ξεκίνησαν χθες όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ βρήκαν το όχημα σταθμευμένο στην οδό Φανοσθένους. Γρήγορα κατάλαβαν ότι το Ι.Χ. είναι κλεμμένο και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Αμέσως εξακρίβωσαν ότι έχει κλαπεί από την περιοχή της Νίκαιας πριν από καιρό και έτσι αμέσως κίνησαν τις διαδικασίες για να ξεκινήσει η έρευνα.

    Οι αστυνομικοί εντόπισαν την ιδιοκτήτρια η οποία είχε δηλώσει την κλοπή του και η οποία δεν ήξερε που βρίσκεται έκτοτε το όχημα. Μάλιστα, είχε αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρία για κλοπή.

    Σήμερα οι υπάλληλοι της ασφαλιστικής εταιρίας άνοιξαν το όχημα και εντόπισαν στο εσωτερικό του δυο Καλάσνικοφ, δύο αλεξίσφαιρα, δύο πιστόλια εννιάρια , φυσίγγια, αθώς και δυο χειροβομβίδες. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και σήμανε συναγερμός. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως ενώ στο σημείο έφτασε ΤΕΕΜ για την απενεργοποίηση των χειροβομβίδων. Τα ευρήματα έχουν ήδη μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ έχει ενημερωθεί η Αντιτρομοκρατική και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

    Σύμφωνα με τα ευρήματα, στην ΕΛ.ΑΣ εξετάζουν το σενάριο εάν ο βαρύς οπλισμός που βρέθηκε στο κλεμμένο αμάξι να έχει σχέση με το διπλό φονικό στον Κορυδαλλό που έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, καθώς οι εκτελεστές χρησιμοποίησαν δύο Καλάσνικοφ και για αυτό τον λόγο έχει δοθεί προτεραιότητα να προχωρήσουν άμεσα οι βαλλιστικές

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ