Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ψευτογιατρός: Ξεσπά κόρη θύματος – «Να τιμωρηθούν για το κακό που προκάλεσαν»

    Ακόμη μία συγκλονιστική μαρτυρία συγγενή θύματος του ψευτογιατρού βλέπει το φως της δημοσιότητας.

    Η κόρη ενός θύματος του ψευτογιατρού, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι το 2008 ο πατέρας της διαγνώστηκε με νόσο του κατωτέρου κινητικού νευρώνα και από τότε ξεκίνησε ένας Γολγοθάς. «Προσπαθήσαμε με ό,τι μέσα διαθέταμε να πάμε σε όποιον γιατρό ήταν ειδικός, προκειμένου να υπάρξει παράταση στη ζωή του» είπε και πρόσθεσε πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή με μία μεγάλη στεναχώρια.

    «Ήταν η πίκρα του και το παράπονό του. Από τη μία γιατί τον είχε καταβάλει η ασθένεια και ψυχικά και από την άλλη γιατί αυτός ο άνθρωπος παρέμενε ελεύθερος για όλο το κακό που είχε προκαλέσει» συμπλήρωσε.

    «Ο πατέρας μου μας είχε πει ότι είχε δώσει γύρω στις 30.000 ευρώ για όλα αυτά τα σκευάσματα και τη θεραπεία που είχε ακολουθήσει με τα βλαστοκύτταρα. Τον είχε επισκεφθεί 2-3 φορές στο ιατρείο του και στη συνέχεια προμηθευόταν στη Χίο μέσω μεταφορικής τα φιαλίδια με τα πεπτίδια» πρόσθεσε.

    «Είμαι στη διάθεση των Αρχών, η Δικαιοσύνη πρέπει να πράξει τα δέοντα και οι άνθρωποι αυτοί να τιμωρηθούν για το κακό που προκάλεσαν. Ο πατέρας μου έφυγε 58 ετών» κατέληξε η κόρη του θύματος.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ