Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Μισέλ Ομπάμα: Δεν άντεχα τον σύζυγό μου για 10 χρόνια

    Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε ότι «δεν άντεχε» τον σύζυγό της Μπαράκ, όσο τα παιδιά τους ήταν μικρά. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, 58 ετών, χαρακτήρισε επίσης τις δύο κόρες της, τη Σάσα και τη Μάλια, ως «τρομοκράτες».

    Ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι δυσκολεύτηκε καθώς προσπαθούσαν και οι δύο «να προχωρήσουν την καριέρα τους» – με τον σύζυγό της να γίνεται πρόεδρος. Η Μισέλ αναφέρθηκε στα προβλήματα στη σχέση τους στο βιβλίο της, The Light We Carry. Μιλώντας στο Revolt στις αρχές Δεκεμβρίου, είπε: «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι τρελή που το λέω αυτό: ήταν σαν να υπήρχαν 10 χρόνια που δεν μπορούσα να αντέξω τον άνδρα μου. Και μαντέψτε πότε συνέβη; Όταν αυτά τα παιδιά ήταν μικρά».

    «Για 10 χρόνια, προσπαθούμε να χτίσουμε την καριέρα μας και ανησυχούσαμε για το σχολείο και το ποιος έκανε τι. Και μάντεψε τι; Ο γάμος δεν είναι ποτέ 50/50. Πάντα… Υπάρχουν φορές που είμαι 70, αυτός είναι 30. Υπάρχουν φορές που είναι 60 ή 40. Αλλά μάντεψε τι; Δέκα ολόκληρα χρόνια» πρόσθεσε.

    Η Μάλια, 24 ετών, και η Σάσα, 21 ετών, ήταν επτά και 10 ετών όταν η οικογένειά τους μετακόμισε στον Λευκό Οίκο έπειτα από αρκετά χρόνια στην προεκλογική εκστρατεία.

    Η Μισέλ Ομπάμα περιέγραψε επίσης τις δύο κόρες της ως «τρομοκράτες», όταν ήταν μικρές – λέγοντας ότι «έχουν απαιτήσεις». Και πρόσθεσε: «Μικρά παιδιά, είναι τρομοκράτες. Έχουν απαιτήσεις. Δεν μιλάνε. Είναι φτωχοί επικοινωνιακά. Κλαίνε όμως όλη την ώρα. Έχουν ανάγκη. Και τους αγαπάς. Και έτσι δεν μπορείτε να τους κατηγορήσετε, σωστά; … Άρα στρέφετε αυτή την οργή ο ένας στον άλλον».

    Ο Μπαράκ και η Μισέλ γνωρίστηκαν σε μια δικηγορική εταιρεία στο Σικάγο το 1989. Η καθαρή τους περιουσία φέρεται τώρα να είναι περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ