Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    3+2 ταινίες διαμάντια στο Ertflix που δεν πρέπει να χάσεις

    Ελληνικές και ξένες σειρές, αλλά και σημαντικές ταινίες για όλα τα γούστα είναι διασθέσιμες -δωρεάν- στο ERTFLIX.

    Ξεχωρίσαμε 5 ταινίες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή δωρεάν στην πλατφόρμα του Ertflix, και σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή.

    Σφαίρες στο Μεξικό

    Η Γκλόρια Φουέντες είναι Λατίνα – Αμερικανίδα μακιγιέζ από το Λος Άντζελες, η οποία ταξιδεύει στην Τιχουάνα του Μεξικό για να επισκεφτεί την καλύτερή της φίλη. Σκοπός της είναι να τη βοηθήσει να κλέψει τις εντυπώσεις για να διακριθεί στον διαγωνισμό ομορφιάς για την Miss Bala.

    Μπλέκεται όμως άθελά της στα πόδια ενός Μεξικάνικου καρτέλ που θέλει να δολοφονήσει τον διεφθαρμένο διευθυντή της αστυνομίας και την απαγάγει. Παράλληλα, η φίλη της αγνοείται… Θα καταφέρει η Γκλόρια να ανακαλύψει την δύναμη που κρύβει μέσα της και να σώσει τη ζωή της φίλης της, αλλά και τη δική της;

    Πρωταγωνιστούν: Τζίνα Ροντρίγκεζ, Ισμαήλ Κρουζ Κορντόβα, Κριστίνα Ρόντλο, Άντονι Μακί, Ματ Λαούρια.

    Σκηνοθεσία: Κάθριν Χάρντγουικ.

    Οι Άνδρες με τα Μαύρα IΙ

    Οι γνωστοί πράκτορες Kέι και Τζέι επιστρέφουν για να προστατεύσουν τη γη από τα αποβράσματα του σύμπαντος. Αυτή τη φορά, όμως, η εξωγήινη απειλή εμφανίζεται… undercover, μεταμφιεσμένη σε σέξι μοντέλο γυναικείων εσώρουχων.

    Κι επιπλέον, ο πράκτορας Κέι, ο μόνος άνθρωπος με εμπειρία στη διάσωση του γαλαξία, υποφέρει από απόλυτο κενό μνήμης και προτιμάει τα κουλουράκια της γυναίκας του από τα τερατόμορφα εξωγήινα αποβράσματα.

    Πρωταγωνιστούν: Τόμι Λι Τζόουνς, Γουίλ Σμιθ, Ροζάριο Ντόσον, Λάρα Φλιν Μπόιλ, Ριπ Τορν, Τόνι Σαλούμπ.

    Σκηνοθεσία: Μπάρι Σόνεφελντ.

    Η Αποστολή

    Ο μισθοφόρος δουλέμπορας Μεντόζα, μετά τη δολοφονία του αδερφού του ζητά εξιλέωση και συνοδεύει τον Ιησουίτη ιεραπόστολο Γκάμπριελ, σε μια αποστολή εκχριστιανισμού της φυλής των Γκουαρανί.

    Στην τροπική ζούγκλα όμως, καταφθάνει ο Καρδηνάλιος, για να αποφασίσει αν η περιοχή εμπίπτει στα συμφέροντα αποικισμού των Πορτογάλων που θέλουν τους ιθαγενείς, σκλάβους. Οι δύο άντρες βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα και σε μια δραματική μάχη για την ανεξαρτησία των ιθαγενών.

    Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέρεμι Άϊρονς, Λίαμ Νίσον, Ρέϊ Μακανάλι, Άϊνταν Κουίν.

    Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Τζόφι.

    The Rover

    10 χρόνια μετά την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, οι ανθρώπινες κοινωνίες βρίσκονται σε κατάσταση κατακερματισμού και εξαθλίωσης. Σε κάποιο σημείο της άνυδρης αυστραλιανής γης, ο Έρικ κάθεται σε ένα μπαρ, όταν τρεις άνδρες, ο Άρτσι, ο Κάλεμπ και ο Χένρι, εγκαταλείπουν το φορτηγό τους και κλέβουν το αυτοκίνητό του.

    Ο Έρικ αποφασίζει να τους καταδιώξει και σύντομα βρίσκει απροσδόκητο σύμμαχο στο πλευρό του τον Ρέι, τον αδελφό του Χένρι, που η ομάδα άφησε πίσω της υποθέτοντας πως είναι νεκρός. Έχοντας χάσει και οι δύο το τελευταίο πράγμα που τους έχει απομείνει, ο Έρικ το αμάξι και ο Ρέι την αγάπη του αδελφού του, ξεκινούν ένα οριακά υπαρξιακό ταξίδι με σκοπό να πάρουν πίσω αυτό που τους ανήκει.

    Πρωταγωνιστούν: Γκάι Πιρς, Ρόμπερτ Πάτισον, Σκουτ Μακνέρι, Ντέιβιντ Φιλντ, Νας Έγκερτον.

    Σκηνοθεσία: Ντέβιντ Μίχοντ.

    Το Όνομα του Ρόδου

    Βόρεια Ιταλία, 1327. Ο φραγκισκανός μοναχός Ουίλιαμ του Μπάσκερβιλ, ακολουθούμενος από τον νεαρό δόκιμο μοναχό Άντσο της Μελκ, επισκέπτονται ένα απομονωμένο μοναστήρι για να συμμετάσχουν σε ένα διάλογο σχετικά με την φτώχεια ανάμεσα στο φραγκισκανό τάγμα και απεσταλμένων του Πάπα.

    Οι δυο τους όμως θα γίνουν μάρτυρες μιας σειράς δολοφονιών μοναχών.

    Πρωταγωνιστούν: Σον Κόνερι, Φ. Μάρεϊ Έιμπραχαμ, Κρίστιαν Σλέιτερ, Ελία Μπάσκιν, Χέλμουτ Κουαλντίγκερ, Ρον Πέλμαν, Βαλεντίνα Βάργκας.

    Σκηνοθεσία: Ζαν-Ζακ Ανό.

    Δείτε εδώ όλες τις ταινίες που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμες στο Ertflix.

    3+2 ταινίες διαμάντια στο Ertflix που δεν πρέπει να χάσεις

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ