Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    5 πράγματα που δεν σου έχουν πει για την πρώτη εμπειρία tattoo

    Ψάχνοντας για το αν «πονάει» το tattoo ή όχι, ξεχνάμε κάποια άλλα στοιχεία, που συνθέτουν την εμπειρία του πρώτου τατουάζ. Κάποιοι το καθυστερούν γιατί σκέφτονται καλά το σχέδιο και τον καλλιτέχνη που θα τους «χτυπήσει», κάποιοι άλλοι το κάνουν αυθόρμητα, χωρίς πολλή σκέψη.

    Αν εσένα σε καθυστερεί ο φόβος περί πόνου, είμαστε εμείς εδώ για να δώσουμε μια άλλη διάσταση στην εμπειρία αυτή. Γιατί tattoo δεν σημαίνει πόνος, αλλά τέχνη.

    1. Όσο καλά κι αν έχεις προετοιμαστεί, πριν το κάνεις θα νιώσεις ότι «μετανιώνεις»

    Ακόμα κι αν έχεις «μελετήσει» τον tattoo artist που θα σε αναλάβει, και του έχεις δώσει ένα ακριβές σχέδιο για το τι θέλεις να κάνεις, τα δευτερόλεπτα πριν μπεις στο studio είσαι σε μια αγχωτική κατάσταση. Ξέρεις ότι αυτό που θα κάνεις θα μείνει για πάντα πάνω σου, οπότε τώρα σε «βαραίνουν» οι ευθύνες.

    1. Για σένα είναι εμπειρία ζωής, για τον tattoo artist καθημερινότητα

    Αυτή η αγχωτική κατάσταση, λοιπόν, αφορά μόνο εσένα. Ναι, είναι μια συγκλονιστική εμπειρία αυτή που πρόκειται να αποκομίσεις, όμως, μην περιμένεις τον tattoo artist σου να είναι στην ίδια φάση. Ίσα ίσα, πρέπει να είναι σε ήρεμη κατάσταση, και με απόλυτη συγκέντρωση να κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα.

    1. Πρέπει να ενημερώσεις για τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνεις, αν λαμβάνεις

    Πριν καθίσεις στην καρέκλα, θα πρέπει να συμπληρώσεις ένα έγγραφο με το οποίο γνωστοποιείς ότι δεν λαμβάνεις φαρμακευτική αγωγή που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα σε συνδυασμό με το tattoo. Σπάνια συμβαίνει κάτι τέτοιο, αν, όμως, διατηρείς κάποιες επιφυλάξεις, μπορείς να ρωτήσεις τον παθολόγο σου – πριν το ραντεβού.

    1. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση του να βλέπεις το πρώτο σου tattoo πάνω σου

    Όταν το tattoo σου είναι έτοιμο, το στάδιο μεταξύ της τελευταίας «βελονιάς» και του τυλίγματος με τη ζελατίνα, ανήκει μόνο σε σένα. Είναι το χρονικό σημείο που ο tattoo artist σού ζητά να αντικρύσεις το νέο σου απόκτημα και να το θαυμάσεις στον καθρέπτη. Πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις πόσο μεγαλειώδης στιγμή είναι αυτή.

    1. Όλα εδώ πληρώνονται

    Κι αν κάτι δεν έχει πάει καλά, από την επιλογή του σχεδίου, του σημείου, του artist ή του studio, τότε ένα πράγμα θα αναβοσβήνει στο μυαλό σου. Η αφαίρεση tattoo με laser. Πρόσεχε, όμως! Η πρώτη εντύπωση, λόγω του σοκ, θα είναι αρκετά «μεγεθυμένη» σε ένταση. Συνεπώς, μη νομίζεις ότι θα αισθάνεσαι έτσι για το υπόλοιπο της ζωής σου. Άλλωστε, όπως και για το χτύπημα τατουάζ χρειάζεται σωστή έρευνα, έτσι και η επιλογή για την αφαίρεση tattoo χρειάζεται μια έρευνα πρώτα.

    Μην αφήσεις, όμως, τον φόβο σου να σε παρασύρει. Κάνε το βήμα και ζήσε πάνω σου τη μαγεία της τέχνης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ