59χρονος απείλησε οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στη Βουλιαγμένης – «Έπεσε» στα χέρια της ΔΙ.ΑΣ.

59χρονος απείλησε οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στη Βουλιαγμένης – «Έπεσε» στα χέρια της ΔΙ.ΑΣ.

Σοβαρό επεισόδιο οδικής αντιπαράθεσης σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Αργυρούπολης, όταν ένας 59χρονος οδηγός φέρεται να απείλησε άλλον οδηγό επιδεικνύοντας τσεκούρι έπειτα από διένεξη στη συμβολή των λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας αποχώρησε από το σημείο, όμως μετά από ενημέρωση του Κέντρου Άμεσης Δράσης, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στην περιοχή, τον εντόπισαν σε κοντινή απόσταση και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του, αλλά και στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε, οι αστυνομικοί φέρονται να εντόπισαν και να κατάσχεσαν αντικείμενα και υλικά που οδήγησαν σε σχηματισμό δικογραφίας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν τσεκούρι, σκεπάρνι, αεροβόλο πιστόλι, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (52 γραμμ.), μαχαίρι-μπρελόκ, καθώς και 1.500 σφαίρες και 10 αμπούλες για το αεροβόλο, μαζί με τρίφτη.

Ο 59χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση έγινε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Ο 59χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση έγινε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Source link

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
Newsroom
Newsroomhttp://refreshnews.gr/
Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img