Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Συγκινεί η Ναταλία Γερμανού: Η σπάνια φωτογραφία του πατέρα της που ανήρτησε

    Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες η Ναταλία Γερμανού στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, δημοσιεύοντας μία σπάνια φωτογραφία.

    Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τον Φρέντυ Γερμανό, μαζί με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον Δάνη Κατρανίδη. Η Ναταλία Γερμανού εξήγησε ότι την φωτογραφία της την έστειλε ένας φίλος της, ενώ μοιράστηκε και τα συναισθήματά της με τους ακολούθους της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

    Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής πως: «Μου την έστειλε προχτές ένας φίλος. Και συγκινήθηκα. Και χάρηκα που κανείς δεν είναι μόνος εκεί, στην άλλη πλευρά του φεγγαριού, που εμείς δεν βλέπουμε . Πόσα θα χουν να λένε…».

    Υπενθυμίζεται ότι ο Δάνης Κατρανίδης έφυγε από την ζωή την 1η Σεπτεμβρίου σε ηλικία 75 ετών, ύστερα από γενναία μάχη που έδωσε για την υγεία του.

    Αφού είχε γίνει γνωστός ο θάνατός του, η Ναταλία Γερμανού είχε ανεβάσει μία φωτογραφία του στο προφίλ της στο Instagram και είχε γράψει:  «Ο αγαπημένος μου Δάνης. Η πρώτη συνέντευξή μου. Ένας σπουδαίος γλυκός άνθρωπος μας άφησε λυπημένους, αλλά εκείνος είναι τώρα καλά».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ