Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Σάκης Ρουβάς για Μαρινέλλα: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να σκεφτόμαστε θετικά»

    Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης ο Σάκης Ρουβάς. Στη διάρκεια των δηλώσεών του, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μίλησε και για την Μαρινέλλα. Υπενθυμίζεται ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία».

    Στην αρχή, ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε: «Κατανοώ ότι όλη η Ελλάδα αγωνιά για την εξέλιξη της υγείας της αγαπημένης μας Μαρινέλλας.

    Εγώ προσωπικά δεν είχα επαφή μαζί της, νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να έχει οποιοσδήποτε αυτή τη στιγμή επαφή με την Μαρινέλλα.

    Καταλαβαίνω την αγωνία και το ενδιαφέρον, νομίζω πως το έχουμε όλοι μας, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να σκεφτόμαστε θετικά και να προσευχόμαστε για την καλή εξέλιξη των πραγμάτων!».

    «Είναι κάτι συνταρακτικό»

    Συνεχίζοντας είπε πως: «Πριν από μια βδομάδα, που βρεθήκαμε στη σκηνή του Ηρωδείου, ήταν ένα φως! Όπως είναι πάντα η Μαρινέλλα.

    Νιώθεις δέος όταν είσαι δίπλα της! Μες στο χιούμορ, με την καλή της ενέργεια. Καταλαβαίνω γιατί το φέρνετε σαν θέμα και το συζητάμε αυτή τη στιγμή, καταλαβαίνω πόσο ενδιαφέρεται ο κόσμος, είναι κάτι που μας έχει ταράξει όλους.

    Όταν βλέπεις έναν καλλιτέχνη με τόση δύναμη, ενέργεια και φως, έπειτα από τόσα χρόνια, να βιώνει αυτή τη στιγμή είναι κάτι συνταρακτικό!».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ