Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
More

    Κατερίνα Σαλάκα για Μαρίνα Σάττι: «Σε καμία περίπτωση δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί της»

    Συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έδωσε η Κατερίνα Σαλάκα. Στη διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή NLP trainer και tiktoker μίλησε για το περιστατικό με την Μαρίνα Σάττι. 

    Αρχικά, η Κατερίνα Σαλάκα είπε ότι: «Ήταν κάτι που βγήκε μέσα από την ψυχή μου, ήταν εντελώς αυθόρμητη η στενοχώρια μου και η αγανάκτησή μου. Δεν ήταν ευγενικοί, το αντίθετο θα έλεγα, με έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση πολλές φορές!

    Για πάνω από μιάμιση ώρα προσπαθούσα να συνομιλήσω μαζί τους, ήταν σαν να με έδιωχναν, ενώ θα μπορούσαν πολύ απλά να μου εξηγήσουν ότι δεν θα γίνει. Δεν ήταν ανάγκη να μου φερθούν και να μου μιλήσουν άσχημα!».

    «Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί της»

    Ακόμα, ανέφερε πως: «Αυτό που με έχει πειράξει πιο πολύ απ’ όλα, ήταν το γεγονός ότι δεν δέχτηκαν να επικοινωνήσουν μαζί μου μετά και προσπάθησαν να με βγάλουν τρελή. Εκεί έδειξαν ότι σαν να απαξιώνουν εμένα και τη συνεργασία μας.

    Ό,τι και να πει η Μαρίνα και η άλλη πλευρά, υπάρχει ένα και μοναδικό πράγμα που δεν αλλάζει: Είμαι ο στιχουργός και ο ερμηνευτής του τραγουδιού «Είμαι καλά».

    Αν όλοι είχαμε το θάρρος να καταγγείλουμε μία αρνητική συμπεριφορά, έναν εκφοβισμό, ή οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, νομίζω ότι όλη η κοινωνία θα πήγαινε μπροστά πολύ πιο γρήγορα!».

    «Έχω πολλά μηνύματα από την Μαρίνα Σάττι. Μπορεί να ήθελε να εκνευριστώ και να την κάνω unfollow κι εγώ. Αλλά δεν το έκανα. Σε καμία περίπτωση δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί της!», πρόσθεσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ