Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
More

    Λάμπρος Κωνσταντάρας και Ελένη Τσολάκη σε αδιανόητο τσακωμό on air: «Μην με ειρωνεύεσαι» – «Κάνετε όλοι τις μωρές παρθένες»

    «Πυρ και μανία» έγινε η Ελένη Τσολάκη με όσα είπε ona air ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

    «Ο κακός χαμός» έγινε σήμερα Τετάρτη (02.10.2024) στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου», όπου Ελένη Τσολάκη και Λάμπρος Κωνσταντάρας «ανέβασαν τους τόνους» έχοντας μία διαμάχη αναφορικά για το τισυμβαίνει πίσω από τις κάμερες των εκπομπών.

    Αφορμή της λογομαχίας ήταν ένα ρεπορτάζ που αφορούσε τον Χρήστο Μάστορα και την ανάρτησή του κατά δημοσιογράφων και παρουσιαστών.

    «Πολλοί αναπαράγουν ένα κλισέ που είναι λάθος…. Κανείς μας δεν έκανε κανέναν τραγουδιστή αυτό που είναι σήμερα, η δουλειά του τον έκανε… Λες και μας χρωστάει κάτι… Κανείς δε χρωστάει σε κανέναν… Είπε “κάποιοι πατούν επί πτωμάτων”, αν έλεγε όλοι τότε θα ήταν τσουβάλιασμα… Έχουν μεγάλοι δόση αλήθειας αυτά που λέει. Το “καλού και κακού μπάτσου” που είπε είναι λάθος; Δεν έχει δόση αλήθειας» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Ελένη Τσολάκη να του απαντά, «Τι εννοείς;».

    Στη συνέχεια η στιχομυθία πήγε ως εξής:

    Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Τι, τι εννοώ; Πόσες φορές καθόμαστε σε ένα τραπέζι και λέμε, “ωραία τώρα θα πούμε κάτι για τον Μάστορα, ας πει κάποιος και κάτι καλό”»

    Ελένη Τσολάκη: «Εγώ όσες φορές έχω συμμετάσχει σε εκπομπές δεν το έχω βιώσει αυτό, δε το έχω αντιμετωπίσει ποτέ»

    Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Πρώτη φορά το ακούς… Κανείς σας. Φαίνεται εγώ δουλεύω… Εντάξει»

    Ελένη Τσολάκη: «Ε, όχι ρε Λάμπρο. Θα μου επιτρέψεις να διαχωρίσω τη θέση μου. Σου μιλάω για τη δική μου εμπειρία. Σου μιλάω για μένα και μου λες, “πρώτη φορά το ακούμε”. Ναι λοιπόν, εγώ σε όσες εκπομπές έχω υπάρξει 20 χρόνια τώρα, δεν ήρθε κανείς να μου πει “εσύ κάνε τον καλό, και εσύ τον κακό”»

    Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δε σου λέω αν το έχεις κάνει, σε ρωτάω αν το ακούς να γίνεται πρώτη φορά»

    Ελένη Τσολάκη: «Σου λέω για μένα, δε μπορώ να σου μεταφέρω τηλεοπτικά κάτι που εγώ δε το έχω ζήσει, εγώ που έχω υπάρξει. Μπορεί να έχουν συμβεί κι άλλα χίλια δυο πράγματα. Η δική μου εμπειρία είναι αυτή που καταθέτω εδώ και οφείλεις να τη σεβαστείς»

    Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Εντάξει. Δε το έχεις ακούσει ποτέ λοιπόν. Το σέβομαι… Έχω υπάρξει σε πάρα πολλές εκπομπές 27 χρόνια, και μου το έχουν πει και το έχω δει να γίνεται δίπλα μου. Αν θέλετε να κάνετε όλοι τις μωρές παρθένες, πείτε αυτά που είναι να πείτε, εγώ δε θα συνεχίσω. Όλοι είμαστε αγγελούδια ξαφνικά»

    Ελένη Τσολάκη: «Δε καταλαβαίνω ειλικρινά»

    Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Αγάπη μου τι δε καταλαβαίνεις; Εντάξει, εσείς ζήσατε όλα τα αγγελικά μονοπάτια…»

    Ελένη Τσολάκη: «Το “εσείς”, από τη στιγμή που μιλάω μόνο εγώ, μη με ειρωνεύεσαι»

    Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δε σε ειρωνεύομαι…. Τέλος πάντων, δε θα συνεχίσω τώρα αυτή τη διαμάχη»

    Ελένη Τσολάκη: «Μη συνεχίζεις, είσαι υπεράνω εσύ, εμείς είμαστε οι καημένοι που συζητάμε»

    Λάμπρος Κωνσταντάρας και Ελένη Τσολάκη σε αδιανόητο τσακωμό on air: «Μην με ειρωνεύεσαι» – «Κάνετε όλοι τις μωρές παρθένες»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ