Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
More

    Άγιος έρωτας: Η Θάλεια αναζητά αποδείξεις για την απιστία του Παύλου

    Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Άγιος Έρωτας», που θα προβληθεί την Παρασκευή 04.10.2024 στις 21:00. Η Θάλεια είναι βέβαιη ότι ο Παύλος την απατά και αναζητά αποδείξεις. Ο Θεοδώρου εκβιάζει τον Παύλο με τις φωτογραφίες ζητώντας χρήματα και η Χλόη αναζητά και πάλι τη βοήθεια του π. Νικολάου.

    Όσα θα δούμε απόψε: Ο Παύλος βρίσκει μια δικαιολογία ώστε να αποφύγει περισσότερες ερωτήσεις από τη Θάλεια και η Χριστίνα αναλαμβάνει να σβήσει για μια ακόμα φορά τις υποψίες της φίλης της. Παράλληλα ο Αργύρης πιέζει τη Σμαρώ να του πει την αλήθεια και να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του πατέρα του, ενώ ο Κλεάνθης ψάχνει ήδη τον τρόπο για να αποφυλακίσει τον γιο του.

    Η Χλόη ζητάει ξανά τη βοήθεια του πατέρα Νικόλαου, αυτή τη φορά όχι ως μαθήτρια αλλά ως φίλη! Η Ειρήνη δεν μπορεί να ελέγξει τον θυμό της εναντίον του πατέρα της, από τη στιγμή που έμαθε για το παρελθόν του με τη Σμαρώ και η συμπεριφορά της αρχίζει να προβληματίζει ιδιαιτέρως τον Κλεάνθη.

    Ο Παύλος έχοντας στα χέρια του το γράμμα του Αργύρη προς τη Χλόη, την απειλεί πως αν δεν σταματήσει να τον βλέπει, θα τη στείλει εσώκλειστη σε οικοτροφείο.

    «Άγιος έρωτας», απόψε στις 21:00.

    Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη

    Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

    Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής

    Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Δημήτρης Παπανικολάου, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Τσορτέκης, Μαρίνα Ψάλτη, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ηρώ Μουκίου, Γιάννης Εγγλέζος, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Γιάννης Σίντος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Μαρία Κατσανδρή, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Κώστας Κονταράτος, Αντιγόνη Μακρή

    Παραγωγή: Primavisione

    Άγιος έρωτας: Η Θάλεια αναζητά αποδείξεις για την απιστία του Παύλου

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ