Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
More

    Για ποιο λόγο τα πρώτα ραντεβού μας εξαντλούν τόσο

    Για ποιο λόγο τα πρώτα ραντεβού μας εξαντλούν τόσο

    Συμβουλές από ειδικούς που θα σας υποστηρίξουν πριν και μετά τα πρώτα ραντεβού.

    1. Σκεφτείτε μια ερώτηση που θα μπορούσατε να κάνετε κατά την διάρκεια ενός πρώτου ραντεβού:

    Επιλέξτε μια ουσιαστική ερώτηση που να αντικατοπτρίζει τις βασικές σας αξίες και θέστε την κατά τα πρώτα ραντεβού. Αυτό θα σας επιτρέψει να διαπιστώσετε αν οι αξίες σας είναι συμβατές. Για παράδειγμα, αν η «ευγνωμοσύνη» είναι μια από τις πιο σημαντικές αξίες για εσάς, μπορείτε να ρωτήσετε: «Ποιες είναι οι στιγμές για τις οποίες νιώθεις πιο ευγνώμον/η στη ζωή σου αυτή τη στιγμή;».

    2. Ετοιμάστε τα ρούχα σας εκ των προτέρων:

    Οι ειδικοί συνιστούν να έχετε δύο ή τρία ρούχα έτοιμα για το πρώτο ραντεβού, προκειμένου να αποφύγετε το άγχος σχετικά με την επιλογή του ντυσίματος. Μπορείτε να επιλέξετε κάτι casual, όπως ένα τζιν με ένα όμορφο τοπ ή ένα φόρεμα συνδυασμένο με αθλητικά παπούτσια. Διαλέξτε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Φυλάξτε αυτά τα ρούχα σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ντουλάπας σας, ώστε να τα βρίσκετε εύκολα.

    3. Εξοικονομήστε χρόνο χωρίς να ανησυχείτε για το μακιγιάζ και το χτένισμα:

    Τα μίνι ραντεβού πρέπει να είναι χαλαρά. Δεν χρειάζεται να φοράτε βαρύ μακιγιάζ ή να έχετε ένα φανταχτερό χτένισμα. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε ένα αθλητικό στυλ, μια ωραία αλογοουρά, μάσκαρα ή λιπ γκλος. Φυσικά, εξαρτάται από το πού θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ραντεβού, αλλά σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να μην το παρακάνετε και να είστε φυσικές.

    4. Πηγαίνετε στο χώρο που έχετε κάνει κράτηση λίγο νωρίτερα:

    Επιλέξτε ένα μέρος όπου αισθάνεστε άνετα και φτάστε 15-20 λεπτά νωρίτερα. Αυτό θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να συνηθίσετε την ατμόσφαιρα, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

    Ενώ περιμένετε, πάρτε μια βαθιά ανάσα, γράψτε στο ημερολόγιό σας, συζητήστε με τον barista, οτιδήποτε σας ηρεμεί και σας χαλαρώνει πριν φτάσει η ώρα του ραντεβού σας.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ