Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ο Γιάννης Πλούταρχος μήνυσε 47χρονη stalker

    Ο Γιάννης Πλούταρχος μήνυσε 47χρονη stalker

    Η καταγγελία της συζύγου του τραγουδιστή και η απάντηση της κατηγορούμενης

    Η άγνωστη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου με μια 47χρονη stalker, που διατάραξε την οικογενειακή ηρεμία του τραγουδιστή, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αφού αύριο εκδικάζεται η μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος της.

    Η ιστορία ξεκίνησε το 2019, όταν η θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου, η οποία ήταν τακτική θαμώνας στα κέντρα που τραγουδούσε, άρχισε να επισκέπτεται το σπίτι του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή Happy Day, η γυναίκα αρχικά άφηνε σημειώματα, γράμματα, καραμελίτσες και γλυκά, στη συνέχεια όμως είχε μια συμπεριφορά πιο επιθετική. Όπως αναφέρει ο ίδιος, στην πορεία των χρόνων και κυρίως από το 2020 έως το 2022, άρχισε να μένει αρκετές ώρες έξω από το σπίτι του, πήγαινε βραδινές ώρες, έμενε απ’ έξω 5-6 ώρες και πήγαινε τα ξημερώματα, χτυπούσε επανειλημμένα το κουδούνι, έμενε έξω από το υπαίθριο parking και μόλις περνούσε ένα αυτοκίνητο, έπεφτε πάνω στο τζάμι, θέλοντας με κάποιο τρόπο να μιλήσει στον Γιάννη Πλούταρχο.

    Το 2021 η σύζυγος του τραγουδιστή έκανε καταγγελία στην Αστυνομία μετά από ένα περιστατικό και η θαυμάστρια είχε κληθεί στο Α.Τ Γλυφάδας. Εκείνη είχε απαντήσει τότε στους αστυνομικούς: «Εγώ απλά θέλω να μιλήσω μαζί του, να μου δώσει σημασία, να δει ότι υπάρχω, ξέρει πολύ καλά τι θέλω». Μετά από αυτή τη σύσταση, το stalking έγινε ακόμη πιο έντονο και ενοχλητικό. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2022 πήγαινε συνεχώς έξω από το σπίτι βραδινές ώρες, χτυπούσε το κουδούνι ακατάλληλες ώρες κι άρχισε να αφήνει σημειώματα με σεξουαλικό περιεχόμενο. Αυτός είναι και ο λόγος που η 47χρονη θα καθίσει στο εδώλιο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    Η συνήγορος της κατηγορούμενης, Πωλίνα Βέλτση, μίλησε για την υπόθεση στην εκπομπή Happy Day. Όπως υποστήριξε, το κατηγορητήριο αναφέρεται σε πέντε συγκεκριμένες μέρες κι όχι σε περιστατικά 3 χρόνων. Πρόσθεσε, πως τα συναισθήματα της γυναίκας ήταν αγνά, πως δεν ήταν επικίνδυνη και πως δεν της είχε γνωστοποιηθεί με κανέναν τρόπο, ότι ενοχλούσε. «Η εντολέας μου ήταν πραγματικά ερωτευμένη. Ήταν σε μια ευάλωτη περίοδο της ζωής της κι είχε απλά ερωτευτεί. Είχε επηρεαστεί από τη δημοφιλία του τραγουδιστή, από το ερωτικό ρεπερτόριο του, από το χαμηλών τόνων προφίλ του. Θεώρησε λοιπόν, εσφαλμένα και το αναγνώρισε εκ των υστέρων, ότι με αυτόν τον τρόπο τον διεκδικούσε. Μάλιστα, ήταν τόσο αγνοί οι σκοποί της, διότι πράγματι ήθελε να συνάψει μαζί του έναν συναισθηματικό δεσμό, κακώς, κοινωνικά κατακριτέο, τα δεχόμαστε όλα αυτά» περιέγραψε η συνήγορος της κατηγορούμενης.

    «Υπήρχαν κάποια παλαιότερα δημοσιεύματα, που έλεγαν ότι η έγγαμη συμβίωση του τραγουδιστή έχει διαρραγεί, τα οποία δεν ευσταθούσαν και παρερμηνεύοντας κάποια ανούσια σημάδια του τραγουδιστή, θεώρησε ότι την είχε ξεχωρίσει. Της χαμογελούσε, της μιλούσε με το μικρό της όνομα. Όμως, ο άνθρωπος δεν τη φλέρταρε. Υπήρξε ευγενικός, αλλά παρερμηνεύτηκε», εξήγησε η κ.Βέλτση. «Η ίδια υποστηρίζει, πως όλες τις οι κινήσεις ήταν ένα λάθος, έχει μετανιώσει πάρα πολύ και η ίδια λέει, πως δεν ξέρει πώς σκεφτόταν και τα έκανε όλα αυτά. Φυσικά και θα ζητήσει συγγνώμη. Πρέπει να πούμε ότι σκοπός της δεν ήταν να τρομοκρατήσει», κατέληξε η συνήγορος της 47χρονης.

    Γιάννης Πλούταρχος



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ