Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
More

    Με νέο look ο Άρης Σερβετάλης, αλλά με ίδιες ιδέες: «Προτού βρω τον Χριστό πίστευα ότι φταίνε πάντα οι άλλοι»

    Με νέο look ο Άρης Σερβετάλης, αλλά με ίδιες ιδέες: «Προτού βρω τον Χριστό πίστευα ότι φταίνε πάντα οι άλλοι»

    «Ήμουν στο περιθώριο και όταν είχα κόκκινα μαλλιά και τώρα που πιστεύω στο Θεό»

    Η εμφάνιση του Άρη Σερβετάλη τράβηξε όλα τα βλέμματα μόλις παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός παρουσιάστηκε με ένα νέο και εκκεντρικό λουκ και ανέλυσε εκτενώς τις απόψεις του, ενώ μίλησε για την πίστη του στον Θεό.

    Ο Άρης Σερβετάλης εμφανίστηκε με μεγάλες φαβορίτες, μακρύ μαλλί στα πλάγια και πίσω, και κοντό μπροστά. «Όσες συνεντεύξεις έχω δώσει, συνήθως συνδυάζονται με το θέατρο, με κάποια παράσταση. Είναι λίγο περίεργα στις συνεντεύξεις, μέσα σε μισή ώρα πρέπει να πεις πράγματα…», είπε στην έναρξη της εκπομπής ο ηθοποιός.

    Εν συνεχεία θυμήθηκε: «Ως παιδί ήμουν ακραίο – Αν κάποιος από το παρελθόν με συναντήσει τώρα θα μου πει ”Τι έπαθες;”».

    Είναι προφανές ότι δεν εκτιμάει πολύ την πολιτική και τους πολιτικούς: «Ηγέτες, πολιτικοί με τον όρο ”αγάπη” εξουσιάζουν, αλλά δεν είναι αγάπη αυτό. Η εξουσία διαβρώνει, το βλέπουμε στην Πολιτική».

    Ο Άρης Σερβετάλης αναφέρθηκε στην σχέση του με την θρησκεία: «Στη θρησκεία βρήκα τη συνταγή για να γνωρίσω τον εαυτό μου. Ήμουν στο περιθώριο και όταν είχα κόκκινα μαλλιά και τώρα που πιστεύω στο Θεό. Δε γνωρίζουμε τι σημαίνει Ορθοδοξία. Προτού βρω τον Χριστό πίστευα ότι φταίνε πάντα οι άλλοι».

    Όσον αφορά την μεγάλη επιτυχία της σειράς «Είσαι το Ταίρι μου», επισήμανε: «Δεν ήμουν σε θέση να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα».

    Για τους ρεπόρτερ που προσπσθούν να πάρουν δηλώσεις στον δρόμο σημείωσε: «Ο άλλος σπούδασε για να περιμένει κάτω από το σπίτι μου για δήλωση. Δεν θα δεχόμουν να το κάνω».

    Γενικότερα για τις απόψεις του, ανέφερε:  «Έχει αξία να αγωνίζεσαι γι’ αυτό που πιστεύεις και όχι να πηγαίνεις με τη μάζα. Είμαστε χαμένοι, έχουμε χάσει την ουσία της ζωής. Θα συμβούλευα τους νέους να κάνουν το σταυρό τους».

    Ο ηθοποιός εξήγησε την αντίθεσή του για τον διαχωρισμό θεατών στα θέατρα σε εμβολιασμένους – ανεμβολίαστους κατά την περίοδο της πανδημιας: «Ήταν ξεκάθαρο ότι θα αποχωρούσα από την παράσταση».

    κορονοϊός Χριστός Άρης Σερβετάλης εμβόλιο



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ