Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024
More

    Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

    Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

    Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον 31χρονο ποδοσφαιριστή

    Δύο ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, η σύντροφός του και μητέρα του παιδιού τους αποχαιρέτησε τον άνδρα της ζωής της με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

    Η Άναμπελ Ντίγκμαν, μοιράστηκε το μήνυμα της με τους followers της στο Instagram, το οποίο δημοσίευσε αποκλειστικά η Daily Mail.

    «Ο Τζορτζ, ο έρωτας της ζωής μου, η αδελφή ψυχή μου. Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου. Είσαι εδώ μαζί μου στο χαμόγελο του Brody, στα γέλια του και στην υπέροχη προσωπικότητά του. Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος, αλλά θα βρω τρόπο για τον Brody. Το υπόσχομαι. Σ’ αγαπώ για πάντα G. Η Neen σου. Χ» έγραφε το μήνυμα της συντρόφου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

     

    Σημειώνεται ότι η οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι περίμεναν τον 31χρονο ποδοσφαιριστή στην Αγγλία για να γιορτάσουν μαζί τα πρώτα γενέθλια του γιου του, Μπρόντι.

    Τζορτζ Μπάλντοκ



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ