Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ποιοι πρέπει άμεσα να εκδώσουν Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

    Ποιοι πρέπει άμεσα να εκδώσουν Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

    Εγκύκλιος ενημερώνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι τα νοικιάζουν στο κράτος και εκεί στεγάζονται δικαστικές και εισαγγελικές αρχές θα πρέπει να έχουν εκδώσει την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου και να αποστείλουν το Πιστοποιητικό Πληρότητας της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας μέχρι το τέλος του χρόνου.

    Συγκεκριμένα αναφέρει πως «Σας επισημαίνουμε ότι οι εκμισθωτές των ακινήτων όπου στεγάζονται δικαστικές και εισαγγελικές αρχές θα πρέπει άμεσα και οπωσδήποτε έως την 31η Δεκεμβρίου 2024 να έχουν εκδώσει την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου και να αποστείλουν το Πιστοποιητικό Πληρότητας της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    .


    Το κόστος αυτής της διαδικασίας βαρύνει αποκλειστικά τον εκμισθωτή.

    Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα τους εκμισθωτές των κτιρίων που μισθώνουν οι υπηρεσίες σας για την υποχρέωσή τους να συμμορφωθούν κατά τα ανωτέρω.

    Επίσης, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την παράδοση της επιστολής στους ιδιοκτήτες, και να μας αποστείλετε την απόδειξη ενημέρωσης στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση το

    αργότερο μέχρι 15.10.2024. Η συμμόρφωση αυτή είναι απαραίτητη, καθώς η νομιμότητα της χρήσης των μισθωμένων ακινήτων από τις υπηρεσίες σας συνδέεται άμεσα με την ολοκλήρωση της διαδικασίας

    έκδοσης της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ