Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024
More

    «Υπήρξα μάρτυρας σε σεξουαλική παρενόχληση του αδερφού μου», συγκλονίζουν οι απολογίες των δραστών για τη δολοφονία του ξαδέρφου τους

    «Υπήρξα μάρτυρας σε σεξουαλική παρενόχληση του αδερφού μου», συγκλονίζουν οι απολογίες των δραστών για τη δολοφονία του ξαδέρφου τους

    «Νιώσαμε ασυγκράτητο θυμό, οργή και αγανάκτηση», τόνισαν για το μαχαίρωμα μέχρι θανάτου του 28χρονου στην Κυψέλη

    Τον ισχυρισμό ότι δεν είχαν πρόθεση να χρησιμοποιήσουν τα μαχαίρια που είχαν μαζί τους «για την προσωπική τους ασφάλεια» προέβαλαν τα δυο αδέλφια ,κατά τη διάρκεια των απολογιών τους, για τη δολοφονία του εξάδελφου τους το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου, στην Κυψέλη.

    Ο 17χρονος όπως και ο 19χρονος αδελφός του λίγο πριν κριθούν προφυλακιστέοι, φέρονται να επανέλαβαν ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από το 28χρονο θύμα στην τρυφερή ηλικία των 4 και 6 ετών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες , όμως ισχυρίστηκαν πως σε καμία περίπτωση δεν είχαν σκοπό να φτάσουν στο έγκλημα αλλά κατά τη διάρκεια του μοιραίου ραντεβού προκλήθηκαν από το θύμα με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος .

    Στις 6 Οκτωβρίου 2024, όπως εξήγησε ο 17χρονος έλαβε μήνυμα στο τηλέφωνο του από τον ξάδελφο του για να συναντηθούν και να μιλήσουν.

    Οι νεαροί κατηγορούμενοι φέρονται να είπαν πως αποφάσισαν να πάνε αλλά επειδή τον φοβόντουσαν ,λόγω της σωματικής του διάπλασης, πήραν δυο μαχαίρια της κουζίνας, ενώ κανόνισαν το ραντεβού σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

    «Δεν είχαμε σκοπό να τα χρησιμοποιήσουμε, τα θέλαμε για την προσωπική μας ασφάλεια» φέρονται να ισχυρίστηκαν τα δυο αδέλφια αναφερόμενα στα μαχαίρια.

    «Εμείς τον ρωτούσαμε, γιατί μας προξένησε αυτό το κακό, και εκείνος αποκρίθηκε μιλώντας μας ειρωνικά και απειλητικά. Ειδικότερα, μας είπε να το ξεχάσουμε, «τι θέλετε και τι νομίζετε θα πετύχετε με το να με ρωτάτε συνέχεια για όσα έγιναν», ενώ στο τέλος μας απευθύνθηκε λέγοντας μας, ότι θα πρέπει να το θυμόμαστε σαν μια ωραία ανάμνηση και ότι ήταν μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική εμπειρία μαζί του» περιέγραψε ο 17χρονος και πρόσθεσε πως «με τη συμπεριφορά του το θύμα μας προκάλεσε αναφερόμενος σε σχέση με την σεξουαλική κακοποίηση που είχαμε υποστεί από εκείνον στο παρελθόν και αρχίσαμε να ξαναζούμε στο μυαλό μας τα όσα μας είχαν συμβεί και τότε νιώσαμε ασυγκράτητο θυμό, οργή και αγανάκτηση. Γι’ αυτό εκείνη τη χρονική στιγμή θόλωσα, έβγαλα το μαχαίρι και του κατάφερα μαχαιριά στο σώμα του».

    Ο 17χρονος ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της πάλης του με τον 28χρονο εκείνος τον αντιμετώπισε και για αυτό ο αδελφός του έσπευσε να τον βοηθήσει γιατί κινδύνευε η ζωή του.

    «Βλέποντας ο αδερφός μου να βρίσκομαι σε αδυναμία απέναντι του, σε σημείο που τελικά απειλήθηκε η δική μου ζωή, όντας μεγαλύτερος ο θανών, έβγαλε το μαχαίρι και ο αδερφός μου και τον μαχαίρωσε» φέρεται να είπε ο 17χρονος.

    Ανακαλώντας στη μνήμη του όσα έζησε ως παιδί ο 17χρονος, φέρεται να είπε στην ανακρίτρια πως σε ηλικία 3-4 ετών το θύμα τον «προσέγγιζε με βιντεοπαιχνίδια και μου έλεγε πρώτα θα κάνουμε κάτι μεταξύ μας και μετά θα με άφηνε να παίξω με αυτά, τα οποία τότε οι γονείς μας δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια να μας παρέχουν».

    Για την κακοποίηση που υπέστησαν όταν ήταν παιδιά μίλησε και ο 19χρονος. «Το γεγονός που με τραυμάτισε περισσότερο απ’ όλα ήταν η στιγμή που υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας σε σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ο αδερφός μου, ενώ εμένα με είχε βάλει να παρακολουθώ μήπως έρθει κανένας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Στο πλευρό των κατηγορουμένων που λίγο μετά τις 5 το απόγευμα πήραν το δρόμο για τη φυλακή βρίσκονταν συνεχώς , οι γονείς τους, συγγενείς αλλά και φίλοι. Μάλιστα, πριν τις απολογίες κατέθεσαν στην ανακρίτρια μάρτυρες που προτάθηκαν από την υπεράσπιση σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στην υπόθεση και στα γεγονότα που προηγήθηκαν του εγκλήματος . Μεταξύ αυτών, οι γονείς των παιδιών αλλά και μια φίλη στην οποία φέρεται ο ένας από τους κατηγορούμενους να είχε εξομολογηθεί σε ανύποπτο χρόνο την κακοποίηση που υπέστη ως παιδί από το 28χρονο θύμα .

    Ο συνήγορος τους, Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για οικογενειακή τραγωδία τονίζοντας πως οι εντολείς τους δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν . Μάλιστα , έκανε γνωστό πως πρόθεση του είναι να καταθέσει σύντομα αίτηση αποφυλάκισης των κατηγορουμένων .

    Ρεπορτάζ: Μαρία Ζαχαροπούλου

    αδέλφια Δολοφονία Κυψέλη 28χρονος



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ