Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024
More

    Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Τούνη: «Μου έστειλε μήνυμα χθες – Της είπα ότι είναι παρορμητική σαν και μένα»

    Μετά την χθεσινή της εξομολόγηση για την Ιωάννα Τούνη, στην εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε σήμερα (11/10), πως η influencer και επιχειρηματίας της έστειλε μήνυμα και συζήτησαν.

    Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι: «Μου έστειλε μήνυμα χθες και το εκτίμησα ιδιαιτέρως. Μου είπε για το event που σας έλεγα ότι δεν μου μίλησε και μου ανέφερε ότι εκείνη νόμιζε ότι εγώ δεν της μίλησα και ότι μπήκε μέσα και της γύρισα την πλάτη. Και εγώ είχα νιώσει το ίδιο για εκείνη. Οπότε προφανώς έγινε κάποια παρεξήγηση. Μου εξήγησε ότι είχε στεναχωρηθεί πολύ με το περιστατικό στο αεροδρόμιο και ότι ειλικρινά δεν τσουβάλιασε όλους τους δημοσιογράφους!».

    Ακόμα, η παρουσιάστρια είπε πως: «Της εξήγησα και εγώ πως ένιωσα ότι έγινε ένα τσουβάλιασμα και έπρεπε να υπερασπιστώ τους συνεργάτες μου και τους συναδέλφους μου. Από εκεί και πέρα καλό είναι να το ξεκαθαρίζεις και όλα καλά. Να είναι καλά η κοπέλα. Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε και εκείνη προσπαθεί να ρίξει τους τόνους. Της είπα ότι είναι παρορμητική, σαν και μένα!».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ