Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024
More

    Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: Πού οδηγούν τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία στο διαμέρισμα

    Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: Πού οδηγούν τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία στο διαμέρισμα

    Η άτυχη γυναίκα που περιγράφεται ως κοινωνική και ανοιχτή στον κόσμο, είχε να δώσει σημείο ζωής για περισσότερες από 24 ώρες προκαλώντας ανησυχία στους οικείους της

    Στο «μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν μπει τα στοιχεία από το διαμέρισμα της 84χρονης που βρέθηκε νεκρή με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη στα Καμένα Βούρλα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι οδηγούν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, όσον αφορά τον δράστη.

    Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Παπαδημητρίου στα Καμένα Βούρλα, μετά από κλήση συγγενών της στην Αστυνομία, αφού είχε να δώσει σημεία ζωής από την προηγούμενη ημέρα. Μόλις έφθασαν οι αστυνομικοί, ήρθαν αντιμέτωποι με την σορό της άτυχης γυναίκας μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ αυτό που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Αρχών, είναι οι ματωμένες πατημασιές που υπήρχαν στο σημείο. Μάλιστα, στελέχη της σήμανσης συγκέντρωσαν στοιχεία προκειμένου να κατασκευαστεί ένα εκμαγείο, που θα δώσει μια εικόνα για το είδος του παπουτσιού που φορούσε ο δράστης.

    Επίσης, η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης, ενώ το κλειδί βρισκόταν στην κλειδαριά από την μέσα πλευρά, γεγονός που δείχνει, ότι ο δράστης ήταν γνωστός στο θύμα, το οποίο πιθανόν του άνοιξε την πόρτα. Την εκτίμηση αυτή ενισχύχει και το γεγονός, ότι δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια πάλης ή αντίστασης στο διαμέρισμα. Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο, επιβεβαίωσε ότι το τραύμα προήλθε από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι ή κατσαβίδι και ότι ο θάνατός της πρέπει να είχε επέλθει τουλάχιστον από το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσει νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας, που θα δώσει περισσότερα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της.

    Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας που έχει αναλάβει την υπόθεση, αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να εντοπιστεί ποιος ή ποιοι μπήκαν ή βγήκαν από το διαμέρισμα το επίμαχο διάστημα του εγκλήματος. Η 84χρονη ήταν από τη Λιβαδειά και είχε αγοράσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα και διέμενε στην λουτρόπολη της Φθιώτιδας τα τελευταία 10 χρόνια. Φέρεται δε να ήταν άνθρωπος κοινωνικός και ανοικτός στον κόσμο.

    Δολοφονία Καμένα Βούρλα



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ