Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
More

    Μαρία Μπακοδήμου: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου» – Οι πρώτες δηλώσεις μετά το αλλεργικό σοκ

    Τις πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας της παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day» με την παρουσιάστρια να μοιράζεται ανοιχτά τους φόβους και τις ανησυχίες της, έπειτα από την ξαφνική νοσηλεία στην εντατική.

    Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες, η Μαρία Μπακοδήμου επισκέφτηκε για προγραμματισμένες εξετάσεις ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων και υπέστη αλλεργικό σοκ από μια φαρμακευτική ουσία, που της χορηγήθηκε.

    Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία της

    «Έπαθα αλλεργικό σοκ από φάρμακο. Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση, τρομάζεις πάρα πολύ και αισθάνεσαι ότι μπορεί να ”φύγεις” από κάτι που δεν έχεις υπολογίσει. Νομίζουμε ότι είμαστε πολύ δυνατοί και ότι είμαστε καλά, αλλά μπορεί να συμβεί το τυχαίο. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, αφού συνέβη και κατάλαβα πόσο σοβαρό ήταν. Χρειάστηκα ημέρες να ξεκουραστώ. Τα κοντινά μου πρόσωπα ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή και ήταν πολύ ωραία η αίσθηση. Οι συνάδελφοι μου δεν το ήξεραν, το έμαθαν την ημέρα που γύρισα στο σπίτι, από ένα δημοσίευμα, που έκανε και τη μαμά μου να το μάθει, αυτό ήταν πολύ δύσκολο», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ