Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
More

    Πώς να αυξήσεις τη γοητεία σου σε 7 βήματα

    Πώς να αυξήσεις τη γοητεία σου σε 7 βήματα

    Όλα εξαρτώνται από τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά μας. Ορισμένα από όσα θα διαβάσεις παρακάτω μπορεί να τα κάνεις χωρίς να το συνειδητοποιείς, γι’ αυτό και δεν έχεις την επιτυχία που επιθυμείς. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις σε αλλαγές.

    Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλοι θα θέλαμε να ενισχύσουμε την “γοητεία” μας, αν είχαμε τη δυνατότητα. Επίσης, όλοι έχουμε προσπαθήσει να βελτιωθούμε, εστιάζοντας κυρίως στα προφανή, όπως το ντύσιμο και την προσωπική φροντίδα, παραβλέποντας όμως τα στοιχεία που πραγματικά κάνουν τη διαφορά. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να σας υποστηρίξουμε αν σας απασχολεί το πρότζεκτ “πώς να γίνω πιο γοητευτικός”.

    Υπάρχουν 7 συνήθειες που πρέπει να αποβάλεις για να πετύχεις. Ορίστε:

    1. Αγνοείς την ψυχική σου ευεξία:

    Πιστεύουμε ότι η εξωτερική μας εμφάνιση είναι αρκετή. Ωστόσο, αν η ψυχική μας υγεία είναι σε κακή κατάσταση και δεν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, όσο ελκυστικοί κι αν είμαστε, θα εκπέμπουμε το αντίθετο στους γύρω μας. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να ασχοληθείς με τα ζητήματα που σε απασχολούν, ώστε να μπορείς να αλληλεπιδράς με τους άλλους όπως τους αξίζει.

    2. Δεν δίνεις προσοχή στην προσωπική σου υγιεινή:

    Η καθαριότητα, πέρα από το ότι αποτελεί ένδειξη αρχοντιάς, είναι κάτι που δεν υπόκειται σε διαπραγμάτευση. Ένα μπάνιο είναι απαραίτητο καθημερινά για την προσωπική μας υγιεινή. Επίσης, ο προσωπικός μας χώρος, όπως το σπίτι, το γραφείο και το αυτοκίνητο, πρέπει να διατηρείται καθαρός.

    3. Το παρακάνεις με τη χρήση του κινητού:

    Όλοι έχουμε μια μορφή εξάρτησης από το κινητό μας. Κανείς δεν επιθυμεί να έχει δίπλα του κάποιον που ασχολείται με τη συσκευή του και δεν του προσφέρει την προσοχή που χρειάζεται.

    4. Είσαι υπερβολικά ανεξάρτητος:

    Η ανεξαρτησία είναι καλή, και η οικονομική είναι απαραίτητη, αλλά ως άνθρωπο είμαστε εκ φύσεως κοινωνικοί. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχεις δημιουργήσει ένα δίκτυο υποστήριξης από άτομα που σε νοιάζονται και τους νοιάζεσαι. Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, ή τουλάχιστον αυτοί που σε ενδιαφέρουν, θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά σου.

    5. Δεν έχεις μια ισορροπημένη διατροφή:

    Η υπερβολική κατανάλωση junk food και η ανισόρροπη διατροφή έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική μας υγεία, ενδεχομένως μάλιστα να την επιδεινώσουν. Δεν προτείνουμε να αποφεύγεις εντελώς τις ατασθαλίες, αλλά αν καταφέρεις να διατηρήσεις μια ισορροπία, θα παρατηρήσεις σύντομα βελτίωση στη διάθεση και τα επίπεδα ενέργειάς σου. Φυσικά, είναι επίσης σημαντικό να ξεκινήσεις και κάποια μορφή άσκησης. Όσο καλύτερα νιώθεις με τον εαυτό σου, τόσο πιο θετική ενέργεια θα εκπέμπεις στους γύρω σου.

    6. Έχεις κακή συμπεριφορά:

    Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από κάποιον που έχει κακούς τρόπους, ειδικά απέναντι στις γυναίκες. Ακόμα και αν είσαι το πιο καλό παιδί, αυτό δεν αρκεί αν τις αντιμετωπίζεις ως κατώτερες. Και φυσικά, αν συμπεριφέρεσαι έτσι, δεν μπορείς να θεωρείσαι το καλύτερο παιδί.

    7. Δεν διαθέτεις φιλοδοξίες:

    Ανεξάρτητα από το πόσο καλά τα πηγαίνεις στη ζωή σου, η συνεχής βελτίωση θα πρέπει να είναι ο στόχος σου. Οι φιλοδοξίες μας ενισχύουν την πρόοδό μας και μας κρατούν δραστήριους.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ