Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
More

    Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που χτύπησε τον πατέρα του, Μανώλη – Νέα στοιχεία για το τροχαίο

    Πλήρως ανατρέπεται η υπόθεση με τον σοβαρό τραυματισμό του επιχειρηματία και πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη Παπακαλιάτη πριν από λίγες ημέρες στην οδό Κρασαδάκη στο Ηράκλειο Κρήτης.

    Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι στο δίκυκλο που παρέσυρε και χτύπησε τον επιχειρηματία επέβαιναν ένας 50χρονος πατέρας μαζί με τον ανήλικο γιο του (17 ετών). Το δίκυκλο είχε γίνει γνωστό ότι οδηγούσε ο πατέρας, αλλά τώρα τα δεδομένα ανατρέπονται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ekriti.gr.

    Σύμφωνα με τα όσα έδειξε το βιντεοληπτικό υλικό αλλά και από τα όσα προέκυψαν από τις καταθέσεις που έλαβαν οι Αρχές, προκύπτει ότι το δίκυκλο όχι μόνο δεν οδηγούσε ο πατέρας του ανήλικου αλλά δεν επέβαινε καν σε αυτό.

    Προκύπτει δηλαδή ότι το δίκυκλο οδηγούσε μόνος του ο 17χρονος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας που είχε δηλώσει στις Αρχές ότι εκείνος οδηγούσε το δίκυκλο προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον γιο του, βρίσκεται τώρα κατηγορούμενος για ψευδή κατάθεση με τις πληροφορίες να λένε ότι οι εμπλεκόμενοι αναγκάστηκαν να παραδεχτούν την αλήθεια στους αστυνομικούς.

    Ο γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης παραμένει για έκτη ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου με σοβαρά τραύματα ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ