Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 2025
More

    Κηφισιά: Εξιχνιάστηκε το «ριφιφί του αιώνα» μετά από 17 χρόνια – Είχαν αρπάξει 4 εκατ. ευρώ από τράπεζα

    Μετά από 17 χρόνια η ΕΛ.ΑΣ εξιχνίασε το «ριφιφί του αιώνα» από υποκατάστημα τράπεζας στην Κηφισιά που έλαβε χώρα το Πάσχα του 2008.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία άγνωστοι, αφού παραβίασαν παράθυρο, εισήλθαν στην τράπεζα και με την ανωτέρω μέθοδο αφαίρεσαν από το κεντρικό χρηματοκιβώτιο και τις θυρίδες του θησαυροφυλακίου χρήματα και τιμαλφή, η αξία των οποίων ξεπερνούσε τα -4.000.000- ευρώ.

    Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, αξιοποιήθηκε εκ νέου εύρημα από τον χώρο του εγκλήματος, μέσω του οποίου, κατόπιν διασυνοριακής συνεργασίας και αντιπαραβολής με βάσεις χωρών που εφαρμόζουν τις αποφάσεις Prüm, ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση.

    Πρόκειται για 53χρονο, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης στη Γαλλία, ενώ έχει απασχολήσει τις Αρχές της Γερμανίας και του Κοσσόβου για παρόμοια αδικήματα.

    Πρόκειται για 53χρονο, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης στη Γαλλία, ενώ έχει απασχολήσει τις Αρχές της Γερμανίας και του Κοσσόβου για παρόμοια αδικήματα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ