Νέα συλλαλητήρια πραγματοποιούνται αυτήν την ώρα σε πολλές πόλεις της χώρας για την τραγωδία στα Τέμπη.
Στη Θεσσαλονίκη, το ραντεβού δόθηκε στις 19:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου, με χιλιάδες πολίτες να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα σωματείων και να κατεβαίνουν στο κέντρο της πόλης ξανά σήμερα, μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Παρασκευής, στην επέτειο των δύο ετών από την τραγωδία με 57 νεκρούς.
Περίπου στις 19:40 ξεκίνησε η μεγάλη πορεία που κινείται προς το Σιδηροδρομικό Σταθμό όπου υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο κόσμος φτάνοντας στον Σταθμό άφηνε λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων.
Καλέσματα για συμμετοχή στις συγκεντρώσεις έχουν απευθύνει ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα, σωματεία, με κεντρικό σύνθημα «Καμία συγκάλυψη – Δικαιοσύνη για τα Τέμπη».
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: