Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία που πλήττει τη Δυτική Ελλάδα, με το Μεσολόγγι και την Πάτρα να βρίσκονται στο επίκεντρο των έντονων βροχοπτώσεων. Από το μεσημέρι της Πέμπτης (23/10), ισχυρές καταιγίδες έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, με δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια και το νερό να εισχωρεί σε σπίτια και καταστήματα.
Στο Μεσολόγγι, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για νέα πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς το νερό έχει εισέλθει σε πιλοτές, οικίες και αυτοκίνητα, δημιουργώντας εκτεταμένες ζημιές. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη στο κέντρο της πόλης, όπου αρκετοί δρόμοι έχουν υπερχειλίσει, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία και προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους.
Ανάλογη εικόνα και στην Πάτρα, όπου ισχυρές βροχές έχουν προκαλέσει τοπικά πλημμυρικά φαινόμενα, κυρίως σε χαμηλές περιοχές και κοντά στο παραλιακό μέτωπο.


