Συναρπαστικές εξελίξεις στη δραματική σειρά «Από Ήλιο σε Ήλιο»
Η δραματική σειρά εποχής «Από Ήλιο σε Ήλιο» επιστρέφει με ανατρεπτικές εξελίξεις. Τα νέα επεισόδια θα μεταδοθούν από τη Δευτέρα 08 μέχρι την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 22:00, από την ΕΡΤ1.
Συγκρούσεις και αποκαλύψεις
Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται ο Μανώλης, ο οποίος γλιτώνει από τον Λευτέρη, ενώ η Κατερινέτα τον κατηγορεί ότι είναι υποχείριο του Δρακούλη. Παράλληλα, η Λότε αντιμετωπίζει κρίση και διώχνει την Ανδρομέδα και τον Περσέα, ενώ η Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με την οργή του Γαβρίλη και την απόρριψη του Γιάννη. Ένας θάνατος στα μεταλλεία προκαλεί αναστάτωση στους εργάτες, φέρνοντας στο προσκήνιο τα ύπουλα σχέδια του Δρακούλη.
Επεισόδιο 42ο – Δευτέρα 08 Ιουνίου
Κύρια σημεία:
- Ο Μανώλης γλιτώνει από το όπλο του Λευτέρη.
- Η Κατερινέτα τον κατηγορεί για τη συμμαχία του με τον Δρακούλη.
- Η Λότε διώχνει την Ανδρομέδα και τον Περσέα λόγω κρίσης.
- Η Ειρήνη έρχεται σε σύγκρουση με Γαβρίλη και Γιάννη.
- Ένας θάνατος στα μεταλλεία πλήττει τους εργάτες.
Ο Δρακούλης, νιώθοντας σίγουρος ότι θα γίνει πεθερός του Γκέοργκ, εξαπολύει φήμες για τη Μαργαρίτα, ενώ η κατάσταση μεταξύ Γκέοργκ και Γερακάρη κλιμακώνεται με απειλές.
Επεισόδιο 43ο – Τρίτη 09 Ιουνίου
Κύρια σημεία:
- Ο Περσέας υποπτεύεται τον Μανώλη.
- Ο Γιάννης αλλάζει στρατόπεδο και υποστηρίζει τους εργάτες.
- Η συνέλευση του σωματείου εξελίσσεται σε χάος.
Η Μαργαρίτα και ο παπα-Βαγγέλης στιγματίζονται αδικαιολόγητα, ενώ ο Δρακούλης στέλνει τον Μανώλη στο Λαύριο. Η ένταση κορυφώνεται όταν ο Μανώλης συναντά τον Λευτέρη, με τις απειλές να πλανάται στον αέρα.
Επεισόδιο 44ο – Τετάρτη 10 Ιουνίου
Κύρια σημεία:
- Ο Μανώλης ανακαλύπτει ότι το όπλο του Λευτέρη δεν εκπυρσοκρότησε.
- Η Ανδρομέδα ταράζεται από την αναγνώριση του Γκέοργκ.
- Ο Γιάννης κοντράρεται ανοιχτά με τον Δρακούλη.
Η Κατερινέτα και ο Περσέας είναι εξοργισμένοι με τον Μανώλη για την απόφασή του να ακολουθήσει τον Δρακούλη στην Αθήνα. Οι φήμες γύρω από τη Μαργαρίτα και τον παπα-Βαγγέλη φουντώνουν, ενώ οι εργάτες προσπαθούν να οργανωθούν για τη δημιουργία σωματείου.
Συντελεστές της σειράς
Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Χρήστος Αναγνωστόπουλος
Παραγωγός: Πάνος Παπαχατζής
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.
Παραγωγή: ΕΡΤ
Πρωταγωνιστούν: Ντάνη Γιαννακοπούλου, Αλέκος Συσσοβίτης, Κίμων Κουρής, Σταύρος Σβήγκος, Λεωνίδας Καλφαγιάννης και άλλοι.
Στον ρόλο του Γαβρίλη, ο Μιχάλης Αεράκης.


