Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Νέο Trailer Απο Το «The Hobbit: The Battle of the Five Armies»

    hobbit-battle-five-armies-trailer-2-702x336

    Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο εντυπωσιακό trailer απο το «The Hobbit: The Battle of the Five Armies», το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας «Hobbit», του Peter Jackson.

    «Το The Hobbit: The Battle of the Five Armies αποτελεί τον επικό επίλογο στίς περιπέτειες του Bilbo Baggins, του Thorin Oakenshield και της Συντροφιάς των Νάνων. Εχοντας ανακτήσει την γενέτειρα τους απο τον Δράκο Smaug, η Συντροφιά άθελα της έχει εξαπολύσει μια θανάσιμη δύναμη στον κόσμο. Εξοργισμένος, ο Smaug εξαπολύει την οργή του πάνω στους απροστάτευτους άνδρες, γυναίκες και παιδιά της Lake-town.
    Συνεπαρμένος απο την ανάκτηση του θησαυρού, ο Thorin θυσιάζει τη φιλία και την τιμή, ενώ η προσπάθεια του Bilbo να τον επαναφέρει στη λογική, οδηγεί το Hobbit σε μια απεγνωσμένη και επικίνδυνη επιλογή.
    Ομως υπάρχουν και μεγαλύτεροι κίνδυνοι μπροστά. Ο μεγάλος εχθρός Sauron έχει στείλει λεγεώνες απο Orc σε μια μυστική επίθεση στο Lonely Mountain. Καθώς το σκοτάδι πλησιάζει πάνω στην κλιμακούμενη σύρραξη, οι φυλές των Νάνων, των Ξωτικών και των Ανθρώπων πρέπει να αποφασίσουν – να ενωθούν ή να καταστραφούν.
    Ο Bilbo βλέπει τον εαυτό του να παλεύει για την ζωή του και για τις ζωές των φίλων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατιών, καθώς το μέλλον της Μέσης-Γής κρέμεται απο μια κλωστή.»

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται φυσικά ο Peter Jackson, που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Fran Walsh, Philippa Boyens και Guillermo del Toro, βασισμένοι πάντα στα βιβλία του J.R.R. Tolkien.

    Πρωταγωνιστούν οι Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Benedict Cumberbatch, Lee Pace, Luke Evans, Evangeline Lilly, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Manu Bennett, Hugo Weaving, Aidan Turner, Christopher Lee, Billy Connolly, Bret McKenzie.

    Αν και ο Peter Jackson δέχθηκε αρκετές αρνητικές κριτικές για την τριλογία των 750 εκατομμυρίων δολαρίων, η τελευταία ταινία της τριλογίας αναμένεται άκρως εντυπωσιακή καθώς επικεντρώνεται στη μάχη των Πέντε Στρατών, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα έχει διάρκεια 45 λεπτά.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου.

    Δείτε το trailer:

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ