Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Βάνεσα Αδαμοπούλου: «Με τον Ιωάννη δεν έχουμε μεζούρα να μετράμε πόσο θα είναι το παιδί με τον καθένα μας»

    Η Βάνεσα Αδαμοπούλου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η γνωστή τραγουδίστρια με αφορμή το νέο της τραγούδι που έχει τίτλο «Χώρισα χθες» μίλησε και για τον δικό της χωρισμό με τον Ιωάννη Παπαζήση.

    vanesa adamopoulou1

    «Είναι ένα τραγούδι που μιλάει για τον χωρισμό, λέει “χώρισα κι εγώ, λίγη ησυχία επιτέλους να βρω”. Από τότε που χώρισα εγώ έχουν περάσει δυο χρόνια. Με αυτό το τραγούδι θέλω να απενοχοποιηθεί ο χωρισμός. Ναι, είναι κάτι δύσκολο, είναι ζόρικο αλλά δεν υπάρχει τέλος γενικά στη ζωή μας. Το σημαντικό δεν είναι τι μας έρχεται. αλλά το πως το αντιμετωπίζουμε. Δεν υπάρχει ψυχραιμία σε αυτά, θεωρώ πολύ υγιές και γόνιμο να ζεις τη στεναχώρια σου.

    vanesa adamopoulou3

    Δεν είμαι χαζοχαρούμενος άνθρωπος. Δεν είμαι χαζοχαρούμενη μαμά. Δεν είμαι ψεύτικη μαμά και πραγματικά όταν δεν είμαι καλά το λέω στο παιδί μου, χωρίς να το επιβαρύνω ψυχολογικά. Ξεκαθαρίζω ότι δε φταίει εκείνο. Με τον Ιωάννη είμαστε μια χαρά, είμαστε σε πολύ καλή συνεννόηση γιατί έχουμε και το παιδί. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχουμε διαζύγιο γιατί δεν είχαμε γάμο, υπάρχει μια συνεννόηση μεταξύ μας. Δεν έχουμε μεζούρα που να μετράει πόσο θα είναι το παιδί με τον έναν και πόσο με τον άλλον.

    VANESA ADAMOPOYLOY IOANIS PAPAZISIS

    Η βάση του είναι στο σπίτι μαζί μου αλλά κάθε εβδομάδα, τουλάχιστον δυο βράδια το παιδί θα κοιμηθεί στον μπαμπά του. Είναι αυτονόητο. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Το ζητούμενο είναι να μην είναι μπαλάκι το παιδί».

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ