Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
More

    Αυτά είναι τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να χωρίσεις

    Αυτά είναι τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να χωρίσεις

    1. Μιλάει συνεχώς για τον εαυτό του: Όταν συναντάς τον σύντροφό σου, σε ρωτάει για την ημέρα σας; Αν προτιμάει να μιλάει μόνο για το δικό του πρόγραμμα και τις ασχολίες του, τότε μάλλον δεν είναι αρκετά δοτικός σε αυτή τη σχέση. Ξεκινώντας από κάτι τόσο μικρό, παρατήρησε αν συνεχίζει την ίδια συμπεριφορά και σε άλλα πράγματα της κοινής σας ζωής.

    2. Σε επικρίνει: Μια σχέση πρέπει να μας παρέχει ασφάλεια και υποστήριξη, όχι μόνο άγχος. Αν λοιπόν ο σύντροφός σου συνηθίζει να σου τονίζει διαρκώς τις λάθος επιλογές σου χωρίς να σε ενθαρρύνει, τότε θα πρέπει να αναρωτηθείς για το μέλλον της κοινής σας πορείας.

    3. Δεν ανοίγεται: Στα πρώτα στάδια μιας σχέσης είναι λογικό να μην σου αποκαλύπτει τα πάντα διατηρώντας ένα μυστήριο, αν όμως αποφεύγει συνεχώς να κάνει μια συζήτηση για τα συναισθήματά του, τότε μάλλον δεν είναι και τόσο διαθέσιμος για μια σοβαρή σχέση.

    4. Είναι αγενής: Μήπως συμπεριφέρεται με αγένεια στον σερβιτόρο ενός εστιατορίου ή στον υπάλληλο μιας υπηρεσίας; Και όμως αυτές οι κινήσεις αποκαλύπτουν πολλά για το χαρακτήρα του και για το πώς θα συμπεριφερθεί και σε εσένα στο μέλλον, ακόμα και αν τώρα όλα μοιάζουν ιδανικά.

    5. Μιλάει συνεχώς για την πρώην του: Είναι φυσιολογικό να σου αποκαλύψει κάποια πράγματα για το παρελθόν του, όχι όμως να αναφέρεται συνεχώς στην προηγούμενη σχέση του ή και να σε συγκρίνει μαζί της, καθώς αυτό αποτελεί σημάδι πως δεν την έχει ξεπεράσει τελικά.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ