Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο – ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία της Κυριακής – Ο φίλος της με τα χέρια στις τσέπες και η νωχελικότητα των αστυνομικών

    Λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τα όσα συνέβησαν από πλευράς των αστυνομικών και του φίλου της κοπέλας.

    Στο βίντεο που έδειξε ο ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό», καταγράφονται όλες οι κινήσεις τόσο των αστυνομικών όσο και του φίλου της Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μετά τη δολοφονία της.

    Στο βίντεο αρχικά φαίνεται η κοπέλα να βγαίνει μαζί με το φίλο της από το Αστυνομικό Τμήμα. Λίγα λεπτά μετά και ο δράστης έχει επιτεθεί στην Κυριακή, φαίνεται ο φίλος της κοπέλας, με το χέρι στην τσέπη να μπαίνει στο εσωτερικό του τμήματος για να ενημερώσει. Αμέσως μετά φαίνεται μια γυναίκα αστυνομικός, με το χέρι στην τσέπη και εκείνη, να βγαίνει από το Τμήμα και να την ακολουθούν ο φίλος της Κυριακής και μία ακόμη αστυνομικός με το κινητό της.

    Στη συνέχεια φαίνεται να βγαίνει και ο φρουρός από το φυλάκιο, ο οποίος είχε δει όλη τη δολοφονία της 28χρονης κοπέλας, μέσα από το φυλάκιο.

    Στη συνέχεια φαίνεται να βγαίνει και ο φρουρός από το φυλάκιο, ο οποίος είχε δει όλη τη δολοφονία της 28χρονης κοπέλας, μέσα από το φυλάκιο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ