Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Άκυρο στο “High Desert” ρίχνει το Apple TV+

    Άκυρο στο "High Desert" ρίχνει το Apple TV+

    Το Apple TV+ ακύρωσε το “High Desert”, που έφερε την Patricia Arquette στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Η ανακοίνωση έγινε μέσω της ίδιας της πρωταγωνίστριας, η οποία είπε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ότι η σειρά δεν θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν, αλλά ευχαρίστησε όλους τους fans, το cast και το συνεργείο και εξέφρασε την αγάπη της για την χαρακτήρα που υποδυόταν (μέσω Deadline).

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    H σειρά ακολουθούσε “την Peggy (Arquette), μια κατά συρροή εθισμένη γυναίκα που αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή μετά το θάνατο της αγαπημένης της μητέρας, με την οποία ζούσε στη μικρή έρημη πόλη Yucca Valley, στην Καλιφόρνια. και παίρνει μια απόφαση που αλλάζει τη ζωή της – να γίνει ιδιωτικός ερευνητής”.

    Άλλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Brad Garrett ως Bruce Harvey, Weruche Opia ως Carol, Bernadette Peters ως Roslyn, Rupert Friend ως Guru Bob, Matt Dillon ως Denny, Christine Taylor ως Dianne και Eric Petersen ως Owen.

    Δημιουργοί και σεναριογράφοι ήταν οι Nancy Fichman, Katie Ford και Jennifer Hoppe-House, οι οποίες ήταν και εκτελεστικές παραγωγοί μαζί με τους Arquette, Ben Stiller, Nicky Weinstock, Jackie Cohn, Molly Madden, Tom Lassally, John Cameron και Michelle Graham. Σκηνοθέτης και των οχτώ επεισοδίων ήταν ο Jay Roach.

    Είδατε την σειρά; Πώς σας φάνηκε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ