Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
More

    All star ηθοποιούς κλείνει ο ΑΝΤ1 για τις νέες σειρές…

    Στην τελική ευθεία του κάστιγκ για τις νέες σειρές βρίσκεται ο ΑΝΤ1 συγκεντρώνοντας all star ηθοποιούς που θα μας ταξιδέψουν από τη βενετσιάνικη περίοδο της «Μάγισσας» έως τα χρόνια του μεσοπολέμου στο «Γκραν Οτέλ».
    Στη «Φλεγόμενη καρδιά» -δεύτερος κύκλος και prequel της «Μάγισσας»- η Μαρία Κίτσου συναντά τον συνοδοιπόρο της στο ταξίδι στα βάθη του χρόνου, με τον σύζυγό της να υποδύεται ο Μελέτης Ηλίας, όπως ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος. Στο μαγικό σύμπαν που σκιαγραφούν με την πένα τους οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, θα ενταχθούν τρεις ακόμα ταλαντούχοι ηθοποιοί.
    Όπως αναφέρει η Reallife, η Γιούλικα Σκαφιδά, μετά τις «Ψυχοκόρες», παραμένει στον ΑΝΤ1 και εντάσσεται στο πρωταγωνιστικό καστ. Για πρώτη φορά σε σειρά εποχής, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, μετά το «Πρώτος από εμάς» και τη μακρά πορεία του στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μπαίνει στη χρονοκάψουλα της «Μάγισσας». Στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς προστίθεται ένας ακόμα ταλαντούχος ηθοποιός της νεότερης γενιάς, ο Γιώργος Παπαγεωργίου.
    Ο δεύτερος κύκλος της «Μάγισσας: Φλεγόμενη καρδιά» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου με δύο επεισόδια την εβδομάδα. Με… μαγικά πρόσωπα προχωρά και η στελέχωση του «Γκραν Οτέλ». Μετά την αίσθηση που προκάλεσε στον α’ κύκλο της «Μάγισσας» στον ρόλο της Μεταξίας, η Καλλιόπη Χάσκα συνεχίζει στον ΑΝΤ1 και αναλαμβάνει τον κεντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Γκραν Οτέλ».
    Στην πρωταγωνιστική ομάδα της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 θα δούμε και τον αρχηγό των Γερακάρηδων, Τάσο Νούσια, ο οποίος επιστρέφει στον αέρα του καναλιού με νέο ρόλο. Το δυνατό καστ του «Γκραν Οτέλ» συμπληρώνει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος έδωσε ρέστα στον ρόλο του Παντελίδη, στο «Ναυάγιο» του Mega. Οι επαφές και οι οντισιόν για τη στελέχωση του πολυπληθούς καστ συνεχίζονται. Το «Γκραν Οτέλ», που αποτελεί ελληνική μεταφορά της ομώνυμης ισπανικής σειράς, θα διαδραματίζεται το 1928 σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Κηφισιά.

    Source link

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ