Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Άλλαγές στα κριτήρια πρόσληψης για τα δίμηνα της ΔΕΗ

     

    Άλλαγές στα κριτήρια πρόσληψης για τα δίμηνα της ΔΕΗ

    Ένα σημαντικό βήμα στη δικαιότερη διάθεση εργασίας στους ανέργους της Π.Ε. Κοζάνης, αποτελεί η απόφαση της διοίκησης της ΔΕΗ, για την αλλαγή των «κριτηρίων πρόσληψης ανειδίκευτου προσωπικού εργατών για απασχόληση 60 ημερομισθίων».

    Σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση της διοίκησης της Εταιρείας, προηγούνται των πάντων οι μακροχρόνια άνεργοι και οι οικονομικά ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες. Σύμφωνα με την επιστολή-απάντηση της ΔΕΗ, ύστερα και απο την δημόσια επιστολή του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ της ΠΕ Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη, τα κριτήρια επιλογής και η μοριοδότηση περιλαμβάνουν την κάλυψη των θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας 60 ημερομισθίων από υποψήφιους μόνιμους κάτοικους του Νομού στον οποίο εδρεύει η Υπηρεσιακή μονάδα για την οποία προκηρύσσονται οι θέσεις.

    Μοριοδοτούνται σημαντικά οι υποψήφιοι με βάση τα εισοδηματικά τους κριτήρια και τον χρόνο ανεργίας αλλά και την πολυτεκνική ιδιότητα, την μογονεική οικογένεια και την οικογενειακή κατάσταση. Για δικαίωση του αυτονόητου έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο κ. Μουμουλίδης, απόφαση που όπως τονίζει υπερασπίζεται το δικαίωμα στην εργασία των οικονομικά ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων, καθώς και των μακροχρόνια ανέργων.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ