Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ανανεώνονται τα “Strange New Worlds” και “Lower Decks” του σύμπαντος του Star Trek

    Ανανεώνονται τα "Strange New Worlds" και "Lower Decks" του σύμπαντος του Star Trek

    Προ πρεμιέρας ανανεώθηκε τόσο το “Strange New Worlds” για τρίτη σεζόν, όσο και το “Lower Decks” για πέμπτη σεζόν.

    Η ανακοίνωση έγινε μέσω του Paramount+, το οποίο αποκάλυψε – επιπλεον – ότι και οι δύο σειρές θα κάνουν την εμφάνισή τους με τα νέα τους επεισόδια το καλοκαίρι, με το “Strange New Worlds” να έχει ορίσει ημερομηνία πρεμιέρας για την δεύτερη σεζόν του την 15η Ιουνίου. Από την άλλη, ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσει να προβάλλεται η τέταρτη σεζόν του “Lower Decks”. Τέλος, έγινε γνωστό ότι η δεύτερη σεζόν του “Prodigy” θα φτάσει κάποια στιγμή μέσα στον χειμώνα.

    Το “Star Trek: Strange New Worlds” λαμβάνει χώρα μια δεκαετία πριν τα γεγονότα του “Star Trek: The Original Series” (1966-69) και “ακολουθεί τις περιπέτειες του κυβερνήτη Christopher Pike, καθώς καθοδηγεί το πλήρωμα του θρυλικού διαστημοπλοίου U.S.S. Enterprise, στη θαρραλέα αποστολή του να ανακαλύψει νέους κόσμους σε αχαρτογράφητες περιοχές του Διαστήματος”, όπως μας ενημερώνει η σύνοψη. Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο Akiva Goldsman, ο οποίος είναι showrunner μαζί με τον Henry Alonso Myers. Πρωταγωνιστές είναι οι Anson Mount, Rebecca Romijn και Ethan Peck ως Christopher Pike, Number One και Spock, αντίστοιχα, ρόλους που κατείχαν και για το “Star Trek: Discovery”. Επιπλέον βλέπουμε τους Jess Bush ως Christine Chapel, Christina Chong ως La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding ως Nyota Uhura, Melissa Navia ως Erica Ortegas, Babs Olusanmokun ως Joseph M’Benga, Dan Jeannotte ως Sam Kirk, Gia Sandhu ως T’Pring, Melanie Scrofano ως Batel, Paul Wesley ως James T. Kirk, Adrian Holmes ως Admiral Robert April και Carol Kane ως Pelia. Η σειρά ανακοινώθηκε το 2020 και ανανεώθηκε στις αρχές του 2022. Στη χώρα μας μπορούμε να την απολαύσουμε μέσω του Cosmote TV, όπως γίνεται με την αδερφική σειρά, “Star Trek: Discovery”.

    Με δημιουργό τον Mike McMahan, τον σεναριογράφο του “Rick and Morty”, το “Lower Decks” ακολουθεί το πλήρωμα υποστήριξης του U.S.S Cerritos, “ένα από τα λιγότερο σημαντικά πλοία του Starfleet” το έτος 2380. Πρωταγωνιστές είναι οι Σημαιοφόροι Becket Mariner (Tawny Newsome), Brad Boimler (Jack Quaid), Rutherford (Eugene Cordero) και Tendi (Noël Wells) οι οποίοι “πρέπει να ισορροπήσουν τα καθήκοντά τους με την κοινωνική τους ζωή, πολλές φορές ενώ το πλοίο ταρακουνιέται από διάφορες ανωμαλίες επιστημονικής φαντασίας”. Η σειρά ανακοινώθηκε το 2018, αλλά έπεσε θύμα του κοροϊού και έτσι η πρεμιέρα του έγινε το 2020. Να υπενθυμίσουμε ότι το “Star Trek: Lower Decks” μπορεί να προβληθεί διεθνώς μέσω του Amazon Prime Video.

    Για ποια από τις παραπάνω ανανεώσεις ανυπομονείτε περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ