Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ανανεώστε το στυλ σας χωρίς να αγοράσετε καινούργια ρούχα

    Έχετε βαρεθεί να φοράτε το άνετο τζιν παντελόνι σας, τις αγαπημένες σας φόρμες ή τα ζεστά πουλόβερ σας και θέλετε μια αλλαγή στο στυλ σας, αλλά το budget σας δεν σας το επιτρέπει την δεδομένη χρονική στιγμή; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές ώστε να ανανεώσετε το στυλ σας χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε ούτε ένα καινούργιο ρούχο.

    Κάντε εκκαθάριση στην ντουλάπα σας

    Η ντουλάπα σας κρύβει πολλούς ξεχασμένους θησαυρούς που έχει έρθει η ώρα να ανασύρετε. Μια μεγάλη εκκαθάριση είμαστε σίγουροι ότι θα σας πείσει ότι υπάρχουν πολλά ρούχα ανδρικά που δεν έχετε φορέσει παρά ελάχιστες φορές και ενδεχομένως έχετε ξεχάσει την ύπαρξή τους. Γιατί να μην πειραματιστείτε, να τα συνδυάσετε με τα αγαπημένα κομμάτια της συλλογής σας και να δημιουργήσετε στυλ που θα εντυπωσιάσουν;

    Σκεφτείτε να μεταποιήσετε ορισμένα ρούχα

    Όλοι έχετε ορισμένα ρούχα που δεν φοράτε πλέον είτε γιατί έχουν υποστεί κάποια φθορά που δεν έχετε επιδιορθώσει, είτε γιατί δεν σας κάνουν πλέον. Και στις δύο περιπτώσεις μπορείτε να μεταποιήσετε τα παλιά αυτά ρούχα σας και να τα φορέσετε ξανά! Για παράδειγμα αν έχετε κάποιο παντελόνι που έχει φθαρεί στο κάτω μέρος, μπορείτε να το μετατρέψετε σε μια βερμούδα και να του δώσετε εντελώς νέο στυλ.

    Βάψτε τα ρούχα σας

    Ναι καλά διαβάσατε! Αν έχετε ορισμένες μπλούζες ανδρικές ή t-shirts στα οποία θέλετε να δώσετε ένα ενδιαφέρον στοιχείο, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας βαφές για ρούχα. Είναι μια εξαιρετικά δημιουργική και οικονομική λύση που θα δώσει χαρακτήρα σε κάθε είδους ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ σας και θα αναδείξει το στυλ σας. Τολμήστε να αλλάξετε το χρώμα των λευκών σας sneakers με ειδικές βαφές υποδημάτων, γράψτε ένα quote που σας εκφράζει πάνω στο αγαπημένο σας κοντομάνικο μπλουζάκι ή προσθέστε χρώμα στις τσέπες ενός blue jean. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και τα ρούχα σας θα μοιάζουν καινούργια.

    Βάλτε τα αξεσουάρ στην ζωή σας

    Ακόμη και αν δεν τα συμπεριλαμβάνετε στο καθημερινό σας ντύσιμο, τα αξεσουάρ σίγουρα αποτελούν μέρος της συλλογής σας. Ήρθε η ώρα να τα εντάξετε δυναμικά στα looks σας και να απογειώσετε το στυλ σας. Ένα κομψό ρολόι, μια δερμάτινη ζώνη, ιδιαίτερα μανικετόκουμπα και γραβάτες αν τα πουκάμισα ανήκουν στις ενδυματολογικές επιλογές σας, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν level-up κάθε ντύσιμό σας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα σε καινούργια fashion pieces.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ