Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ανατροπή: Θα συνεργαστεί με την Σκορδά ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

     

    Χαμός στο τηλεοπτικό σκηνικό, και συγκεκριμένα στο MEGA, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησε η σεζόν, μια μεγάλη καραμπόλα βρίσκεται προ των πυλών. Και αναφέρομαι φυσικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος σύμφωνα με το τελευταίο -σημερινό- ρεπορτάζ του καλού συναδέλφου Γρηγόρη Μελά, το οποίο εν συνεχεία επιβεβαιώνεται πλήρως, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρεθεί μεν στο MEGA, όχι στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού όμως, αλλά -πιθανότατα- σε αυτή της Φαίης Σκορδά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly, η βόμβα αυτή που πυροδοτήθηκε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, έχει πολλαπλούς αποδέκτες, καθώς δεν είναι μόνο το καθημερινό vs σαββατοκύριακο ή το Σκορδά vs Τσουρός, αλλά και το Oscar Productions vs Barking well media, που σχετίζεται και αφορά τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

    Από εκεί και πέρα, και ενώ ο ρόλος του στην μια ή την άλλη εκπομπή δεν έχει ακόμα γίνει γνωστός, εάν δηλαδή θα είναι πάνελ ή αίθουσα σύνταξης, για πόσο χρόνο κτλ, πληροφορίες τον θέλουν τελικά να βρίσκεται ΚΑΙ στις ΔΥΟ εκπομπές, με κάποιον “μαγικό” τρόπο, δηλαδή κάποιες μέρες ή όλες, στην εκπομπή της Φαίης, και μια εκ των δυο ημερών του ΣΚ, στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού για σχόλιο. Αυτό βέβαια αποτελεί πιθανό σενάριο, και όχι καταληκτική απόφαση.

    Source link

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ