Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
More

    Ανατροπή με τον νεκρό αλυσοδεμένο άνδρα στην Νέα Ποτίδαια -Τι λέει η ιατροδικαστής

    Ανατροπή με τον νεκρό αλυσοδεμένο άνδρα στην Νέα Ποτίδαια -Τι λέει η ιατροδικαστής

    Ανατροπή με τον νεκρό αλυσοδεμένο άνδρα στην Νέα Ποτίδαια -Τι λέει η ιατροδικαστής

    [ad id=”13289″]

    Σε αυτοκτονία αποδίδεται, πιθανότατα, ο θάνατος του άνδρα που βρέθηκε αλυσοδεμένες σε θαλάσσια περιοχή της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής. Η νεκροψία-νεκροτομή δεν έδειξε θανατηφόρες κακώσεις στο άψυχο κορμί του άνδρα, ενώ ως αιτία θανάτου αναφέρεται ο πνιγμός.

    Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Καλύβα, η οποία διηνήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, ενώ ο θάνατος φαίνεται να επήλθε πριν από τέσσερις με πέντε μέρες. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ταυτοποίηση του πτώματος.

    Οι αρχές έκαναν λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων για να οδηγηθούν στην ταυτότητα του νεκρού και ερευνούν την εξαφάνιση ενός άντρας ηλικίας 51 χρόνων την περασμένη Πέμπτη από την περιοχή Χαριλάου, καθώς πολλά στοιχεία ταιριάζουν με την σορό που βρέθηκε, όπως το ύψος που είναι γύρω στο 1.84 μ., τα γκρίζα μαλλιά και τα ρούχα.

    Το πτώμα εντόπισε χθες το απόγευμα ένας διερχόμενος οδηγός από παράπλευρη οδό της Νέας Ποτίδαιας. Ήταν σε βάθος 50-60 εκατοστών από την επιφάνεια του νερού, ενώ διακρίνονταν καθαρά και οι αλυσίδες που έφερε γύρω από την μέση του. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και το λιμενικό σώμα, που παρέλαβε την σορό.

    Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

    [ad id=”6783″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ