Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Αnimated επέκταση αποκτά το Stranger Things

    Αnimated επέκταση αποκτά το Stranger Things

    Το “Stranger Things” επεκτείνει το σύμπαν του, μιας και το Netflix ανακοίνωσε ότι η εταιρεία παραγωγής Flying Bark Productions και ο εκτελεστικός παραγωγός Eric Robles, θα φέρουν μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων στην συνδρομητική.

    Προς το παρόν, άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση. Οι Matt και Ross Duffer, που έχουν δημιουργήσει την αρχική σειρά, θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ το λιθαράκι τους στη δημιουργία θα βάλουν και οι Shawn Levy και Dan Cohen.

    “Πάντα ονειρευόμασταν μια σειρά κινουμένων σχεδίων του ‘Stranger Things’ στο ίδιο πνεύμα με τα πρωινά καρτούν του Σαββάτου με τα οποία μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε και το να δούμε αυτό το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα είναι απίστευτα συναρπαστικό”, είπαν τα αδέρφια Duffer σε δήλωσή τους. “Μας έχει συνεπάρει αυτό που έχει ετοιμάσει ο Eric Robles και η ομάδα του – τα σενάριο και το artwork είναι απίστευτα και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας! Η περιπέτεια συνεχίζεται…”

    Η πέμπτη (και τελευταία) σεζόν είναι μια από τις πιο hot σειρές που θα βγουν στο streaming το 2023. Το πρώτο επεισόδιο θα φέρει τον τίτλο “The Crawl”, η ιστορία θα λαμβάνει χώρα μόνο στο Hawkings, θα είναι μικρότερη σε διάρκεια και δεν θα εισάγει νέους χαρακτήρες, ενώ λέγεται ότι θα έχει “λίγο από όλα” και θα είναι μια θεαματική “κλιμάκωση” όσων έχουν προηγηθεί.

    Αυτή δεν είναι η μόνη επέκταση που λάβει η σειρά, καθώς οι Duffer λέγεται ότι ψάχνουν κάποιον για να αναλάβει το spin-off, ενώ ετοιμάζεται και μια θεατρική παράσταση της ιστορίας στο Λονδίνο.

    Διαβάστε το review μας για το πρώτο και το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν και πείτε μας τις δικές σας θεωρίες σας για την πέμπτη σεζόν. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ