Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Άννα Φόνσου για νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια: Οι ομοφυλόφιλοι έχουν και λεφτά, θα βρουν τη λύση τους

    Άννα Φόνσου για νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια: Οι ομοφυλόφιλοι έχουν και λεφτά, θα βρουν τη λύση τους

    Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου συνάντησε την Άννα Φόνσου η οποία ρωτήθηκε για το νομοσχέδιο που αφορά στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Η τοποθέτηση της ηθοποιού έκανε τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα να απορήσει.

    Συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου είπε: «Δεν θα απαντήσω ποτέ σε αυτό, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, να κάνουν ό,τι θέλουν. Εμένα με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι οι κανονικοί, οι άνθρωποι οι άλλοι τι κάνουν. Με ενδιαφέρει να παρακολουθώ κάθε μέρα τα εγκλήματα που γίνονται, παρά να με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τους ομοφυλόφιλους. Οι ομοφυλόφιλοι έχουν και λεφτά, θα βρουν τη λύση τους. Οι φίλοι μου είναι όλοι ομοφυλόφιλοι, είναι ίσως αυτοί που δεν θέλουν ούτε να υιοθετήσουν, ούτε να παντρευτούν. Πώς τους διάλεξα; Bingo.

    Πιστεύω ένα παιδί όταν γεννηθεί πρέπει να έχει τη μάνα του και τον πατέρα του. Τουλάχιστον όταν γεννηθεί. Μετά όταν χωρίζουν είναι δικό τους πρόβλημα. Τη λέξη μαμά και μπαμπά που λέει το παιδάκι, πρέπει να είναι η μαμά του και ο μπαμπάς του. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για ένα παιδί να λέει Α, Μπε, Μπα, Μλομ ποια είναι η μαμά μου.

    Για την παρένθετη μητέρα… 9 μήνες που έχεις ένα παιδάκι μέσα σου πώς μπορείς να το δώσεις μετά; Επειδή μπορεί να σου πάρει ένα διαμέρισμα κάποιος ή να σου δώσει κάποια λεφτά;», δήλωσε η Άννα Φόνσου.

    Στο τέλος της προβολής του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Εγώ αυτό που απορώ είναι που είπε ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν λεφτά και θα βρουν τον τρόπο να κάνουν παιδιά. Δεν το κατάλαβα αυτό. Τι σημαίνει έχουν λεφτά; Όλος αυτός ο αφορισμός και η ταμπέλα ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι πλούσιοι, ενώ οι ετεροφυλόφιλοι είναι φτωχοί, από πού προκύπτει αυτό; Δεν το κατάλαβα αυτό».

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ