Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    ΑΝΤ1+: Αυτό το καλοκαίρι φέρνει το Χόλιγουντ στην οθόνη σου

    Το  ΑΝΤ1+συνεχίζει τον εμπλουτισμό της πλατφόρμας και αυτό το καλοκαίριφέρνει 100 νέες ταινίες, αλλά και πολλές νέες σειρές, που θα σας καθηλώσουν μπροστά στην οθόνη σας, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε συσκευή.
    Οι 100 νέες ταινίεςέρχονται στο ΑΝΤ1+, με τoall-starcast του Χόλιγουντ, δυνατές ερμηνείεςκαι καθηλωτική πλοκή. Στις καλοκαιρινές διακοπές σας, μπορείτε να κάνετε παρέα με τη Νάταλι Πόρτμαν, τη ΣαρλίζΘερόν, τη Νικόλ Κίντμαν, τον  ΧοακίνΦίνιξ, τον Τζον Μάλκοβιτς, τον ΚόλινΦέρθ, τη Σιένα Μίλερ, τον ΛίαμΝίσον, τον Νίκολας Κέιτζ, τον ΊθανΧοκ, και άλλους μεγάλους κινηματογραφικούς σταρ. 
    «AtomicBlonde», μια ηρωίδα της MI6, η ΛορέινΜπράουτον (ΣαρλίζΘερόν),  αναλαμβάνει τον εντοπισμό μιας λίστας πρακτόρων στο Βερολίνο, λίγο πριν από την πτώση του τείχους. Μία κατασκοπική περιπέτεια, με ανατροπές και αμείλικτες σκηνές δράσης.
    «Commuter»,με το κύρος και τη σιγουριά πια του actionstar, ο ΛίαμΝίσον, είναι οπρωταγωνιστής της περιπέτειας ωςMichaelMacCauley, που μπαίνει σε ένα θανάσιμο παιχνίδι
     εκβιασμού, κατά τη διάρκεια του καθημερινού του ταξιδιού με το τρένο.
    «24 hourstolive», οΤράβις Κόνραντ (ΊθανΧοκ), ένας πρώην στρατιώτης, έχει μόνο 24 ώρες ζωής μετά από μια πειραματική αναβίωση. Εκμεταλλεύεται αυτόν τον χρόνο για να εκδικηθεί τους εχθρούς του και να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος.
    «Ava», ηAva (Τζέσικα Τσάστεϊν) είναι μια μυστική δολοφόνος, που εργάζεται για έναν σκοτεινό οργανισμό, αλλά όταν μια αποστολή πάει στραβά, γίνεται στόχος. Μια συναρπαστική περιπέτεια με τον Τζον Μάλκοβιτς και τον ΚόλινΦάρελ. 
    «Vengeance: ALoveStory»,μια καταπληκτική περιπέτεια με στοιχεία θρίλερ,όπου ένας άντρας αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο της οικογένειάς του και ο Νίκολας Κέιτζ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, δίνει μια εξαιρετική ερμηνεία.
    «Wildcard»,οΝικΓουάιλντ(Τζέισον Στέθαμ) εργάζεται ως σωματοφύλακας στο Λας Βέγκας, κι έχει θανάσιμες δεξιότητες, αλλά και πάθος με το τζόγο. Όταν ένας νεοφερμένος γκάνγκστερ κακοποιεί μια φίλη του, ο Νικ αποφασίζει να την βοηθήσει να πάρει την εκδίκησή της. Την ίδια στιγμή, έχοντας ανεβάσει τα στοιχήματα, έχει να παίξει ένα τελευταίο παιχνίδι για να αλλάξει τη μοίρα του.
    «BeforeIgotosleep»,η Κριστίν Λούκας (Νικόλ Κίντμαν) πάσχει από αμνησία και κάθε μέρα ξυπνά χωρίς να θυμάται τίποτα από την προηγούμενη ζωή της. Με τη βοήθεια του Dr. Nash (Μαρκ Στρονγκ), προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το παρελθόν της και τα μυστικά που κρύβονται. Ο ΚόλινΦερθ, εξαιρετικός, ειδικά με την εξέλιξη του χαρακτήρα του. 
    «Arrival»,ηΔρ. Λουίζ Μπανκς (Έιμι Άνταμς), μια γλωσσολόγος, καλείται να επικοινωνήσει με εξωγήινους που έχουν φτάσει στη Γη. Στην προσπάθειά της να κατανοήσει το μήνυμά τους, ανακαλύπτει περισσότερα από όσα περίμενε. 
    «After&After 2», δύο συναρπαστικές ταινίες που εξετάζουν  την αγάπη και τις δυσκολίες της. Και οι δυο ταινίες πραγματεύονται την ερωτική ιστορία της Τέσσα (ΖοζεφίνΛάνγκφορντ) και του Χαρτίν
    (ΧίροΦάινς-Τίφιν), καθώς αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις και αποκαλύψεις για το παρελθόν. 
    «Thecatcherwasaspy»,η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του ΜοΜπεργκ ενός παίκτη του μπέιζμπολ, που γίνεται κατάσκοπος κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και σε συνδυασμό με το εκλεκτό cast του, (Σιένα Μίλερ,Πολ Ραντ, Τζεφ Ντάνιελς), βρήκε μια ξεχωριστή θέση στο διεθνές αλλάκαι το ελληνικό κινηματογραφικό καλεντάρι. 
    Για τους λάτρεις των σειρών, εκτός από τις νέες ταινίες, έρχονται πολλέςκαινούριες σειρές, για να συμπληρώσουν το «μπουκέτο» του νέου καλοκαιρινού περιεχομένου του ΑΝΤ1+. Μεταξύ άλλων, το «TheRookie», είναι  η ανατρεπτική αστυνομική σειρά, με το πρωτότυπο σενάριο με δημιουργό τον ΑλέξιΧόλευ, όπως και η δραματική σειρά «TheBay», που είναι μια υπόθεση αγνοουμένων στο Morecambe. Επίσης,  το «PrivateEyes», η σειρά- φαινόμενο, αναλαμβάνει να τραβήξει κάθε πέπλο μυστηρίου πίσω από τις πιοαινιγματικές υποθέσεις του Τορόντο, μέσα από τολμηρές αποστολές. Με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Πρίστλι (Χυποκάρδια στο ΜπέβερλιΧιλς) στον πιο ώριμο ρόλο της καριέρας του. Ακόμα, ξεχωρίζουνοισειρές, το «Bride of Beirut», «Confessions of a Fashionista», «Not Guilty», «Rasheed», «Salon Zahra», «Seven Year Itch», κ.α.

    Source link

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ