Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Από τους νεκρούς επιστρέφει ο Kevin Bacon για τη νέα σειρά του Amazon

    Από τους νεκρούς επιστρέφει ο Kevin Bacon για τη νέα σειρά του Amazon

    Ο Kevin Bacon θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του Amazon για έναν νεκροζώντανο κυνηγό κεφαλών.

    Σύμφωνα με το Deadline, το horror drama θα λέγεται “The Bondsman” και θα αποτελείται από οχτώ μισάωρα επεισόδια. Ο ηθοποιός θα ενσαρκώνει τον Hub Halloran, “έναν κυνηγό κεφαλών που επιστρέφει από τους νεκρούς με μια αναπάντεχη δεύτερη ευκαιρία στην ζωή και στην αγάπη και στην σχεδόν ξεχασμένη μουσική του καριέρα – μόνο για να ανακαλύψει ότι η παλιά του δουλειά έχει μια νέα δαιμονική ανατροπή”.

    Η σειρά βασίζεται στην ιδέα του δημιουργού Grainger David. Ο Erik Oleson (Daredevil) θα είναι showrunner και εκτελεστικός παραγωγός. Άλλοι εκτελεστική παραγωγοί θα είναι οι Bacon, Jason Blum, Chris McCumber, Jeremy Gold, Chris Dickie και Paul Shapiro.

    O Bacon είναι γνωστός μέσα από τα “Footloose” (1984), “A Few Good Men” (1992), “Apollo 13” (1995), “Sleepers” (1996), “Hollow Man” (2000), “Mystic River (2003)”, “Frost/Nixon” (2008), “X-Men: First Class” (2011) και “Patriots Day” (2016). Για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά “Taking Chance” (2009) απέσπασε μια Χρυσή Σφαίρα και Βραβείο της Ένωσης Ηθοποιών, ενώ έχει παίξει στις σειρές “The Following” (2013-15) και “City on a Hill” (2019-22). Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν ενσάρκωσε μια διαφορετική εκδοχή του εαυτού του στο “The Guardians of the Galaxy Holiday Special” και αναμένουμε το “The Toxic Avenger”, το “Leave the World Behind”, το “MaXXXine” και το “Beverly Hills Cop: Axel Foley”. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο ηθοποιός συνεργάζεται με το Amazon, μιας και στο παρελθόν είχαν φέρει το “I Love Dick” (2016-17), για το οποίο ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα.

    Άγνωστο παραμένει το πότε θα δούμε το “The Bondsman”, μιας και η παραγωγή της σειράς δεν πρόκειται να ξεκινήσει αν δεν ολοκληρωθεί η απεργία των σεναριογράφων.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ