Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Απογοητευμένος ο ηθοποιός του “Gotham Knights” για την ακύρωση της σειράς

    Απογοητευμένος ο ηθοποιός του "Gotham Knights" για την ακύρωση της σειράς

    O πρωταγωνιστής του “Gotham Knights”, Misha Collins, δηλώνει απογοητευμένος από την ακύρωση της υπερηρωικής σειράς, καθώς δεν κατάφερε να εξερευνήσει πλήρως το arc του χαρακτήρα του.

    Ο ηθοποιός ενσάρκωνε τον Harvey Dent, τον γνωστό κακό του Batman που αργότερα γίνεται ο Two-Face. Στη σειρά, ωστόσο, δεν είχε ακόμα το παραμορφωμένο του πρόσωπο, αλλά ήταν προφανές ότι τον βασάνιζε ένα alter ego.

    “Μόλις ξανασυνδέθηκα στο δίκτυο, μετά την απουσία μου για μια εβδομάδα, για να μάθω τα νέα ότι το ‘Gotham Knights’ ακυρώθηκε από το CW και δεν θα μπορέσει να βρει ένα νέο σπίτι”, είπε στο Instagram. “Είναι τρομερά θλιμμένος και εγωιστικά απογοητευμένος που δεν θα μπορέσω να εξερευνήσω πλήρως ‘το arc του κακού μου’, αλλά είμαι περήφανος για τη σειρά που κάναμε και τόσο ευγνώμων που μπόρεσα να δουλέψω με τόσο έξυπνους, στοργικούς και καλούς ανθρώπους”.

    “Είμαι ιδίως περίφανος που η ιστορία μας για το να πολεμάς την καλή μάχη μάς έδωσε ευκαιρίες να πούμε ποικίλες και συμπεριλαμβανόμενες ιστορίες”, συνέχισε ο ηθοποιός. “Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες στην οθόνη και, αν και αυτή η ιστορία δεν θα προχωρήσει, πιστεύω πραγματικά ότι βοήθησε να ανοίξει την πόρτα λίγο παραπάνω για να λάμψουν περισσότεροι χαρακτήρες από όλα τα υπόβαθρα. Ευχαριστώ, #BatBrats, για την υποστήριξή σας. Μπορεί η σειρά να τελειώνει, αλλά ξέρω ότι η κοινότητα θα συνεχίζει να ρίχνει φως εντάντια στο σκοτάδι του πραγματικού κόσμου…Πάμε μπροστά!”

    Tο “Gotham Knights”, που δεν έχει καμιά σχέση με το ομότιτλο βιντεοπαιχνίδι (review εδώ), ανακοινώθηκε το 2021. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Ο Batman είναι νεκρός και ένα βαρέλι πυρίτιδας έχει ανάψει στην Γκόθαμ χωρίς να είναι εκεί ο Σκοτεινός Ιππότης για να την προστατέψει. Στον απόηχο της δολοφονίας του Bruce Wayne, ο επαναστάτης υιοθετημένος γιος του Turner Hayes (Oscar Morgan, “De Son Vivant”) παγιδεύεται για τη δολοφονία, μαζί με τα παιδιά των εχθρών του Batman: Duela (Olivia Rose Keegan, “Days of Our Lives”), μια απρόβλεπτη μαχήτρια και ικανή κλέφτρα που γεννήθηκε στο Άσυλο Άρκαμ και εγκαταλείφθηκε από τον πατέρα της, Harper Row (Fallon Smythe, “grown-ish”), μια έξυπνη και καυστική μηχανικό που μπορεί να φτιάξει τα πάντα, και τον αδερφό της Cullen Row (Tyler DiChiara, “The Virgin of Highland Park”), έναν έξυπνο transgender νεαρό που έχει κουραστεί να είναι ευγενικός και συγκαταβατικός. Με τον χαρισματικό και ξεροκέφαλο Εισαγγελέα Harvey Dent (Misha Collins, “Supernatural”) και την αστυνομία κατά πόδας, ο Turner θα βασιστεί σε συμμάχους, μεταξύ άλλων και στην καλύτερή του φίλη και αξιοθαύμαστη προγραμματίστρια Stephanie Brown (Anna Lore, “All American”) και την απίθανη sidekick του Batman, Carrie Kelley (Navia Robinson, “Raven’s Home”). Αλλά οι Knights θα μάθουν σύντομα ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη και πιο μοχθηρή δύναμη που δουλεύει στην Γκόθαμ. Αυτή η ομάδα αταίριαστων φυγάδων θα πρέπει να συνεργαστεί για να γίνει η επόμενη γενιά σωτήρων, γνωστή ως Gotham Knights”.

    Ο Greg Berlanti είναι εκτελεστικός παραγωγός με τους Sarah Schechter και David Madden.

    Εσείς είδατε τη σειρά; Πώς σας φάνηκε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ