Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύπτει η Ελεονώρα Μελέτη: «Ήμουν κεντρική παρουσιάστρια και για 45 λεπτά δεν είχα ούτε πλάνο»

    Η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή τις δηλώσεις του Ηλία Βρεττού για τον ανταγωνισμό που βίωσε στο ξεκίνημα της καριέρας του, θέλησε να μοιραστεί την προσωπική της εμπειρία για την περίοδο που παρουσίαζε δελτία ειδήσεων αλλά και για την περίοδο που παρουσίαζε τον «Πρωινό καφέ».

    meleti1

    «Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν μου έχουν κλείσει μικρόφωνο, ούτε μου έχουν πετάξει τα ρούχα. Μου ‘χουν κάνει άλλα. Μου ‘χουν αλλάξει το όνομά μου στα δελτία ειδήσεων, δεν το ξαναείδα ποτέ στη λίστα με τις βάρδιες» είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

    meleti3

    Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Μου έχουν τύχει κι εμένα κάτι τέτοια τρελά πράγματα με κεντρική παρουσιάστρια στα πολύ παλιά μου χρόνια. Να μου αλλάξει ρούχα ας πούμε ένα λεπτό πριν βγούμε στον αέρα. Πιστεύω ότι πιο πολύ το κάνουν για να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Συμφωνώ ότι συμβαίνει παντού, και στην πίστα και στην τηλεόραση».

    meleti2

    Στο τέλος η Ελεονώρα Μελέτη συμπλήρωσε: «Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στη ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης: να είσαι κεντρική παρουσιάστρια και να μην έχεις πλάνο για 45 ολόκληρα λεπτά. Καλέ βάλτε “Πρωινό Καφέ” να δείτε. 45 ολόκληρα λεπτά ούτε πλάνο. Εδώ στην τηλεόραση γίνονται διάφορα».

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ