Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Δείτε τα 7 πρώτα λεπτά της δεύτερης σεζόν του “Vikings: Valhalla”

    Δείτε τα 7 πρώτα λεπτά της δεύτερης σεζόν του "Vikings: Valhalla"

    Λίγες μέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα, το IGN σας προσφέρει μια αποκλειστική ματιά στην δεύτερη σεζόν του “Vikings: Valhalla”. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τα επτά πρώτα λεπτά του νέου κύκλου επεισοδίων, τα οποία μας προϊδεάζουν για τη γεμάτη δράση και ανατροπές ιστορία που θα ακολουθήσει.

    Σε αυτά, ο Leif κυνηγά τους εχθρούς του, ύστερα από την επική μάχη στο Κάτεγκατ, ο Jarl Olaf Haraldsson βρίσκεται σε μια δυσάρεστη θέση και οι Freydis και Harald ζουν τον έρωτά τους κρυμμένοι σε ένα απομακρυσμένο τοπίο, ενώ σκέφτονται τα μελλοντικά τους βήματα.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Με φόντο χιλιάδες χρόνια στο παρελθόν, στις αρχές του 11ου αιώνα, το ‘Βίκινγκ: Βαλχάλα’ εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών – του θρυλικού εξερευνητή Leif Eriksson (Sam Corlett), της δυναμικής και πεισματάρας αδελφής του, Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), και του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Harald Sigurdsson (Leo Suter). Η δεύτερη σεζόν βρίσκει τους ήρωές μας λίγο μετά την τραγική πτώση του Κάτεγκατ, ένα γεγονός που γκρέμισε τα όνειρά τους και άλλαξε το πεπρωμένο τους. Βρίσκονται ξαφνικά φυγάδες στη Σκανδιναβία και αναγκάζονται να δοκιμάσουν τις φιλοδοξίες και το θάρρος τους σε κόσμους πέρα από τα φιόρδ του Κάτεγκατ”.

    Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Bradley Freegard ως King Canute, Jóhannes Haukur Jóhannesson ως Olaf Haraldsson, Caroline Henderson ως Jarl Haakon, Laura Berlin ως Queen Emma of Normandy και David Oakes ως Godwin, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer και Paul Buccieri.

    Η σειρά φέρει τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό στόλο πλοίων στον κόσμο, ενώ οι σκληρές σκηνές δράσης είχαν ως αποτέλεσμα τραυματισμούς των ηθοποιών. Κατά πως φαίνεται έχει ήδη ανανεωθεί για τρίτη σεζόν, καθώς όταν πρωτοανακοινώθηκε το 2019 είχε πάρει το πράσινο φως για 24 επεισόδια. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν φέρουν από οχτώ επεισόδια, άρα αναμένουμε ακόμα άλλα οχτώ, τα οποία μάλλον θα δούμε μέσα στο 2024.

    Η δεύτερη σεζόν του “Vikings: Valhalla” θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου. Διαβάστε το review μας για την πρώτη σεζόν, όπου επαινούμε την άρτια παραγωγή και τα εκπληκτικά σκηνικά.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ