Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Apple: Παρουσιάστηκε το iOS 13 – Αυτά είναι τα νέα χαρακτηριστικά του

    Apple: Παρουσιάστηκε το iOS 13 – Αυτά είναι τα νέα χαρακτηριστικά του


    Το iOS 13, η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τα iPhone είναι γεγονός. Η Apple παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση που διαθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά και στην οποία η εταιρεία δείχνει να “ποντάρει” πολύ.

    Τη σκηνή του WWDC 2019, του παγκόσμιου συνεδρίου των προγραμματιστών της επέλεξε η Apple για να παρουσιάσει το iOS 13, τη νέα έκδοση του λογισμικού της για τα iPhone.

    Σύμφωνα δε με τον Κρεγκ Φεντερίγκι, αντιπρόεδρο ανάπτυξης λογισμικού του αμερικανικού κολοσσού, η νέα αυτή κυκλοφορία αποτελεί τη “νέα μεγάλη έκδοση για το iOS” εξασφαλίζοντας θεαματικές βελτιώσεις και αλλαγές, με κορυφαία όλων το “dark mode”. Οι άνθρωποι της Apple υπόσχονται πάντως μεγαλύτερες ταχύτητες και βελτιωμένη λειτουργικότητα στη νέα έκδοση. Έτσι, λ.χ., το ξεκλείδωμα των συσκευών με Face ID θα μπορεί να πραγματοποιείται ως και 30% ταχύτερα, ενώ δύο φορές γρηγορότερα θα γίνεται και η εκκίνηση των εφαρμογών.

    Το “dark mode” αποτελεί πλέον γεγονός, με το μαύρο background στο μενού και την υψηλή αντίθεση που προσφέρει να καθιστά ευκολότερη τη χρήση των συσκευών το βράδυ και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

    Άλλες καινοτομίες είναι το νέο swiping πληκτρολόγιο, οι ανανεωμένες υπενθυμίσεις, ανανεώσεις και βελτιώσεις στο Apple Mail και το Safari, η streetview λειτουργία στους χάρτες της Apple, νέα Memoji, νέα εργαλεία για διαχείριση φωτογραφιών και βίντεο, κ.α.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ