Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Άραβας προσφέρει ένα εκατ. ευρώ στον Μέσι για το bisht που φόρεσε στην απονομή

    Η κίνηση του σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί να φορέσει ένα bisht στον Λιονέλ Μέσι προτού του δώσει να σηκώσει στον ουρανό του Κατάρ το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου προκάλεσε έντονες συζητήσεις.

    Αρκετοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως ήταν μια κίνηση του σεΐχη προκειμένου να χρησιμοποιήσει το Μουντιάλ και το πρόσωπο του Μέσι για να διαφημίσει το καθεστώς του Κατάρ, ενώ άλλοι θύμισαν ότι στη χώρα που φιλοξένησε το Παγκόσμιο Κύπελλο έχασαν τη ζωή τους χιλιάδες εργάτες κατά τη διάρκεια κατασκευής των γηπέδων.

    Παράλληλα, κάποιοι ανέφεραν την ιστορική διαδρομή της συγκεκριμένης ενδυμασίας, του παραδοσιακού ανδρικού βασιλικού μανδύα, τον οποίο φορούσαν οι Άραβες πολεμιστές μετά από τις νίκες τους.

    Συλλεκτικό το bisht του Μέσι

    Το bisht που φόρεσε ο Μέσι, έγινε αμέσως αντικείμενο του πόθου για τους συλλέκτες όλου του κόσμου, με έναν από αυτούς να μην χάνει χρόνο και να κάνει την προσφορά του στον Αργεντίνο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

    Ο Αχμέντ Αλ Μπαρουάν, πρώην μέλος του Συμβουλίου Συνεργασίας του Ομάν, προσφέρει στον αρχηγό της εθνικής Αργεντινής ένα εκατομμύριο δολάρια για να του πουλήσει την βασιλική τήβεννο.

    «Φίλε μου Μέσι, σε συγχαίρω για τη νίκη σου. Ο πρίγκιπας (σεΐχης) Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί με συγκίνησε όταν σου πρόσφερε το bisht ως σύμβολο μεγαλοψυχίας και σοφίας. Σου δίνω 1 εκατομμύριο δολάρια για να μου δώσεις αυτό τον μανδύα» έγραψε στο Twitter ο Αχμέντ Αλ Μπαρουάν.

    Πλέον, μένει να φανεί αν το συγκεκριμένο bisht βρίσκεται στην κατοχή του Αργεντίνου σούπερ σταρ και αν ο ίδιος θα αποδεχθεί την προσφορά, δίνοντας πιθανόν τα χρήματα σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ